Αξιολόγηση: Σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ για οργάνωση δράσεων

Ξεκινάει σε λίγη ώρα η σύσκεψη που έχει οριστεί στις 2μμ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για την οργάνωση των επόμενων κινήσεων των συνδικάτων του δημόσιου τομέα, ενάντια στην αξιολόγηση που τη θεωρούν πρόσχημα για απολύσεις.

Στην πρόσκληση που έχει ήδη σταλεί από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι: "Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών καθώς και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Αττικής.

Ο στόχος της σύσκεψης, είναι η οργάνωση της συνέχισης του πολύμορφου αγώνα μας, για την κατάργηση του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση, για την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων χιλιάδων συναδέλφων μας, για την ανατροπή των σχεδίων για παραπέρα μείωση των αποδοχών μας και για την υπεράσπιση των δημοσίων κοινωνικών αγαθών.

Επιδιώκουμε μέσα από τη σύσκεψη να εκτιμήσουμε τη μέχρι τώρα δράση μας, την κυβερνητική τακτική και να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα. Για να είναι παραγωγική η σύσκεψη, καλό θα είναι τα ΔΣ να μεταφέρουν αποφάσεις (Γενικών Συνελεύσεων ή Διοικητικών Συμβουλίων) και να ενημερώσουν για την πορεία υλοποίησης της απόφασης για ακύρωση της αξιολόγησης.

O αγώνας ενάντια στην εφαρμογή του νόμου της αξιολόγησης και για την ακύρωση των απολύσεων δεν είναι υπόθεση καθενός ξεχωριστά, αλλά πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μαζικής και συλλογικής δράσης".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54