Σήμερα Πέμπτη η αντιφασιστική διαδήλωση στο Μαρούσι

Σε μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση καλούν σωματεία, συλλογικότητες και φορείς, (μετά από μαζική σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη βδομάδα), ενάντια στο άνοιγμα των γραφείων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, σήμερα Πέμπτη 24 Ιούλη, 6μμ στον Σταθμό του ΗΣΑΠ Μαρουσιού.

Την Παρασκευή 18 Ιούλη με την συμμετοχή πολλών δεκάδων αντιφασιστών-τριών έγινε μαζική συγκέντρωση προπαγάνδισης της διαδήλωσης με μικροφωνική που εξελίχθηκε σε αντιφασιστική συναυλία χιπ χοπ.
 
«Τα γραφεία αυτά είναι τα ίδια που διατηρούσε μέχρι πριν λίγο καιρό στο Ηράκλειο και τα οποία αναγκάστηκε να κλείσει, κάτω από τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και την λαϊκή κατακραυγή. Θέλει να τα χρησιμοποιεί ως "ορμητήριο" επιθέσεων απέναντι σε μετανάστες, αγωνιστές αλλά και απλούς πολίτες» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία, οι συλλογικότητες και οι φορείς.
 
«Το Ν. Ηράκλειο μας έδωσε το παράδειγμα! Μετά από δύο χρόνια επίμονου αντιφασιστικού αγώνα με μεγάλες διαδηλώσεις με σωματεία, συλλογικότητες και το λαό της γειτονιάς και συνεχείς δράσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκαν τους αναγκάσαμε να «φύγουν νύχτα»! Έχουμε τη δύναμη να τους διώξουμε και από το Μαρούσι και από κάθε γειτονιά που προσπαθούν να ρίξουν το δηλητήριό τους!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54