Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις (λαϊκό γνωμικό)

"Άνοιξη μέσα στο χειμώνα" θα φέρει ο Γιώργος Χρονάς...στο φασιστικό μόρφωμα το ελεγχόμενο από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση των προσκυνημένων.


 



Έτσι τιτλοφορείται η νέα εκπομπή για το βιβλίο,  στο Φασιστικό μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ των Σαμαρά –Βενιζέλου, που άνθρωποι εξαργυρώνουν για λίγα ευρώ "νέες" ιδέες και αξίες , με παρουσιαστή τον Γιώργο Χρονά, ποιητή και εκδότη των ιστορικών εκδόσεων "ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ".

Συνεργάτες του o Κωνσταντίνος Μπούρας και ο Φώτης Θαλασσινός συγγραφέας Κωακής καταγωγής.

Στο ίδιο έργο και ο Άρης Μαλανδράκης.

"Επιθυμία του Γιώργου Χρονά", σύμφωνα με την Κωακή ιστοσελίδα "Κosvoice" που το παρουσιάζει και ως αποκλειστικό, με τόση υπερηφάνεια "είναι να γίνει κάτι καινούργιο για να το βλέπει μια νοικοκυρά και ένας διανοούμενος".

Πολλές νέες ιδέες, νέα και παλιά βιβλία, εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, επιμελητές, βιβλιοπώλες απ’ όλη την Ελλάδα, πωλητές του βιβλίου…

Η παραγωγή και σκηνοθεσία απ’ τον Γιάννη Σολδάτο και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου.

Ελπίζουμε να γίνει το θαύμα που έγινε στη Βιβλιοθήκη-Καταφύγιο Θηραμάτων (είναι η στήλη που επιμελούνταν ο Γ.Χρονάς στην Ελευθεροτυπία)

Ας έρθει μια Άνοιξη μέσα στο Χειμώνα.

Υ.Γ.   Η ποίηση ξανά στην οθόνη μας…..’’ .



Έτσι καταλήγει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας και εμείς οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της μιας και μοναδικής ΕΡΤ με τους αντιστεκόμενους στη παραπληροφόρηση Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα από Κομοτηνή έως Χανιά Ηράκλειο, Καλαμάτα και Πάτρα από Θεσσαλονίκη Λάρισα,Ορεστιάδα, Βόλο έως Κέρκυρα Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Ρόδο που 15 μήνες τώρα αντιστεκόμαστε στο μαύρο της ζωής των πολιτών αυτής της χώρας, στο μαύρο του πολιτισμού, της ποίησης και στο μαύρο της ενημέρωσης θυμίζουμε ότι:


Ο Γ.Χρονάς ξεκίνησε από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, επί Μάνου Χατζιδάκι, το 1979, παρουσιάζοντας την εκπομπή "Οδός Πάνος 17".

Εργάστηκε επίσης στο Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Και άραγε αναρωτιόμαστε τι θα έλεγε ο Μάνος Χατζιδάκις σήμερα για το τότε συνεργάτη του??

Τι θα έλεγε και η Κατερίνα Γώγου (Πάνω κάτω η Πατησίων από τις εκδόσεις Οδός Πανός)

Αναρωτιόμαστε  ακόμα  τι θα λέει και ο Ντίνος Χριστιανόπουλος γι αυτή τη συνεργασία ??

Θυμίζουμε ακόματι έλεγε ο κ. Χρονάς σε συνέντευξη του το Μάη του 2013 γι αυτούς που έκλεψαν τη χώρα.’’Όσους κυβέρνησαν και έκλεβαν και έφεραν τη χώρα σε αυτή την άθλια κατάσταση, ειλικρινά θα ήθελα να δω με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δικαστήρια να κατάσχουν και να πουλήσουν αμέσως την περιουσία τους, σε σπίτια και χρήματα...’’.

Θυμίζουμε τι έλεγε για το Σαμαρά «Αν είχα τον Σαμαρά μαζί μου θα τον πήγαινα να δει τις συνοικίες τη νύχτα! Δεν μένουν όλοι στην Κηφισιά. Ή στην Εκάλη».

Και είναι πολύ βαρύ να υποκρίνεσαι ότι φέρνεις και την "ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" συνεργαζόμενος με αυτούς που έκλεψαν τη χώρα και οδήγησαν στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες ..ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ για ένα ποιητή με ιδιαίτερες ευαισθησίες …

Πίτσα Βερβέρογλου από την ΕΡΑ Ρόδου-Δίκτυο Ν.Αιγαίου-Δωδεκάνησα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54