75 χρόνια δράσης του Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ»

Μύνημα της πανελλήνιας ένωσης μηχανικών εμπορικού ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) προς τον εργατικό σύνδεσμο της Αυσταλρίας «ΑΤΛΑΣ», για τα 75 χρόνια δράσης του:



"Η Β’ Τακτική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκέμβρη 2014, στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους συναγωνιστές του Εργατικού Συνδέσμου «Άτλας» στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, για τα 75 χρόνια δράσης του.

Οι Μηχανικοί, οι ναυτεργάτες, το εργατικό κίνημα, έχουν ιστορικούς και αγωνιστικούς δεσμούς με τον Εργατικό Σύνδεσμο «Άτλας»,  έχουν σφυρηλατηθεί με την αλληλεγγύη και την πολύχρονη δράση του, σε καθεστώς διώξεων που έχει γνωρίσει ο ελληνικός λαός από τις κυβερνήσεις και τους εκπροσώπους του κεφαλαίου, που χρησιμοποιούν την εργατική δύναμη ως εμπόρευμα, θύματα και εσείς του κεφαλαιοκρατικού τρόπου παραγωγής.

Βρεθήκατε στην μετανάστευση ως φτηνό εμπόρευμα στις φάμπρικες των καπιταλιστών. Ο «Άτλας» δεν ξέχασε την ταξική του καταγωγή και την ταξική διεθνιστική του δράση ενάντια στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές.

Η συμβολή του στο εργατικό κίνημα της Αυστραλίας είναι σημαντική ιδιαίτερα στην Ένωση Εργατών Θαλάσσιων Μεταφορών Αυστραλίας (MUA) και θα θέλαμε να σας στείλουμε ταξικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Οι αγώνες του εργατικού κινήματος είναι μπροστά μας.

Με συντροφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54