ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ- ΣΥΝΑΓΝΩΝΙΣΤΕΣ "ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013;"

Απάντηση ευθεία και 'εγγυημένη" δεν μπορεί να υπάρξει.
Αυτό όμως που μπορώ ευθέως να πώ είναι ότι ο πόλεμος άρχισε και στο στόχαστρο είναι όλος ο ελληνικός λαός μηδενός εξαιρουμένου.
Το σύστημα το οποίο προσηλύτισε κάμποσους στη νέα ειδωλολατρεία του ευρώ και του ιερατείου του, είναι αυτό που ετοίμασε τον βωμό πάνω στον οποίο με την βοήθεια δυστυχώς των "δικών" μας θα θυσιάσει πάνω του άγνωστο αριθμό "αμνών".

Τυπικά ο νόμος της επανίδρυσης της ΕΡΤ δεν παράγει έλλειμμα στην "γενική κυβέρνηση" αφού δεν απασχόλησε ούτε προβλέπεται να απασχολήσει τον προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ληφθούν "ισοδύναμα μέτρα" που να αντισταθμίζουν την "ζημιά" απο την λειτουργία της ΕΡΤ.
Με απλά λόγια και με βάση μια θολή ερμηνεία της σχετικής παραγράφου της δημοσιευμένης συμφωνίας, δεν φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα αποτελέσουν τα πρώτα θύματα.

Αυτό όμως αποτελεί μια υπεραισιόδοξη κατά τη γνώμη μου άποψη αφού μια δεύτερη ανάγνωση τησ συμφωνίας θα πείσει ακόμα και τον πιό "αισιόδοξο" ότι ο τίτλος της die welt ήταν η καλύτερη περιγραφή της.

Εγώ θα πώ σε όλους τους συναγωνιστές ότι ήλθε η ώρα να "ξυπνήσουμε" όσους αποκοιμήθηκαν ή μέθυσαν απο τις "μπόμπες" που τους κέρναγαν μερικοί, και ενωμένοι σαν μια γροθιά να αντιμετωπίσουμε και να αποτρέψουμε κάθε επιθετική ενέργεια ώστε μαζί με τον λαό να δώσουμε τον αληθινό εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

Έναν αγώνα που έχοντας ταξικά και πνευματικά χαρακτηριστικά θα είναι μαζικός ,αποτρεπτικός και νικηφόρος.

Τώρα πια ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι η διάσπαση και η απομόνωση θα μας οδηγήσει αργά ή γρήγορα στο χαμό και πως όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι θα ξαναανατρέψουμε τα σχέδια τους.

Αυτή τη φορά είμαι βέβαιος ότι δεν θα είμαστε λίγες χιλιάδες αλλά εκατομμύρια

Μην φοβηθείτε, μείνετε νηφάλιοι και ψύχραιμοι και τότε να είστε σίγουροι ότι θα ξανανικήσουμε.

Μην ξεχνάτε αγαπημένοι μου συναγωνιστές μείναμε όρθιοι και θα μείνουμε όρθιοι γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας , στα παιδιά μας , στους νεκρούς συντρόφους μας σε όλους όσους θα βρεθούν μαζί με μας στους δρόμους της αντίστασης και της αξιοπρέπειας

Klass Klassikos




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54