Ο Μάκης Σταύρου απόψε στις 9 η ώρα στην ΕΡΤopen, εξηγεί ποιες είναι οι απειλές από την TTIP (Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων)

Ο Μάκης Σταύρου, πρόεδρος από την Κίνηση « Εναλλακτική Δράση» απόψε εκτάκτως στις 9 η ώρα το βράδυ, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ‘‘Σήμα Αλέρτ‘‘ που επιμελείται ο Νίκος Κλέτσας στην ΕΡΤopen, καθώς αύριο είναι το διεθνές κάλεσμα δράσης ενάντια στις εμπορικές συμφωνίες TTIP (Συμφωνία για το εμπόριο μεταξύ Ε.Ε.-ΗΠΑ), CETA (Συμφωνία για το εμπόριο μεταξύ Ε.Ε.-Καναδά), TiSA (Εμπορική Συμφωνία για την Ανταλλαγή Υπηρεσιών) και TPP (Διηπειρωτική Συμφωνία Εμπορίου).

Τι όμως είναι η TTIP;
Ποιες είναι οι απειλές από την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων;

Ο Μάκης Σταύρου εξηγεί ποιες είναι οι απειλές από την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων στην ΕΡΤopen στους 106,7 στα FM στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com .
Επίσης, θυμίζουμε το πρόγραμμά μας αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

Συντονιστείται
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54