ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 26/11 στις 10:00 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά)‏

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε μαζί με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ προετοιμάζει μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις.

Ήδη στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε, προβλέπονται εκτός από τους νέους φόρους ύψους 3,2 δις και άλλα 2,5 δις περικοπές από τα οποία το 1,8 δις θα είναι από μειώσεις συντάξεων.

Οι συνταξιούχοι των οποίων οι συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 50% τα προηγούμενα χρόνια οδηγούνται στην πλήρη εξαθλίωση και το ασφαλιστικό σύστημα σε πλήρη κατάρρευση.

Η κοινωνική ασφάλιση η μεγάλη κατάκτηση του εργατικού κινήματος που επέτρεπε στους απόμαχους της δουλειάς να ζουν αξιοπρεπώς τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ανατρέπεται διότι ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός της καταστροφής που ανέλαβε να διαχειριστεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους συμμάχους της επιχειρεί να ξεπεράσει την κρίση του καταργώντας κατακτήσεις των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι όμως οι συνταξιούχοι ολόκληρος ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν να διαλύσουν την ζωή του Δεν θα επιτρέψει να μας πάνε δυο αιώνες πίσω.

Θα υπερασπιστεί δικαιώματα που έχουν κατακτήσει παλιότερες γενιές.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων των ΑΜΕΑ των εργαζόμενων το αποδεικνύουν.

Η ΛΑΕ στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων και καλεί όλους τους συνταξιούχους να είναι παρόντες στην αυριανή κινητοποίηση που γίνεται αύριο 26/11 στις 10.00 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά)

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54