Στο #ERTopen-Mind με τον Νικόλα Τζαβάρα, αυτή την Κυριακή στις 11:00 το πρωί ο Εργοθεραπευτής Παναγιώτης Μπούρος

5 Μαρτίου 2017
«ERTopenMind»
Η ευαίσθητη εκπομπή της ERTopen που δίνει μικρόφωνο στις ευπαθείς ομάδες του ιδιαίτερου πληθυσμού με σκοπό να αφυπνίσει συνειδήσεις, να ιάσει αντιλήψεις και να αποσφραγίσει τα ώτα της κοινωνίας γύρω από τα προβλήματα των ΑμεΑ. 


Κάθε Κυριακή 11:00-12:00 το πρωί με τον Νικόλα Τζαβάρα, συζητάμε, προβληματιζόμαστε και αναλύουμε γενικά και κοινωνικά θέματα επικαιρότητας. 

Αυτή την Κυριακή στην εκπομπή «ERTopen-Mind» που παρουσιάζει ο Νικόλας Τζαβάραςθα είναι φιλοξενούμενος ο Εργοθεραπευτής Παναγιώτης Μπούρος, εκπρόσωπος του κλάδου του στην επιστημονική επιτροπή που συγκρότησε το Υπουργείο Υγείας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., έρχεται στο στούντιο, με στοιχεία, και σκοπό να μας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις, για ότι έχει συζητηθεί μέχρι τώρα, αλλά και να μας καταθέσει την προσωπική του εμπειρία και άποψη γύρω από τα καθημερινά προβλήματα των ΑμεΑ στην κοινωνία.

Κλιμακώνεται η κατάσταση στην Ειδική Αγωγή και τη νέα σύμβαση, πέρασε η καταληκτική ημερομηνία που είχε δώσει η κυβέρνηση για διαπραγματεύσεις και τροποποιήσεις, με τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με το νέο νομοσχέδιο.

Νέα παράταση, χωρίς όμως -μέχρι τώρα- να έχουν δοθεί στοιχεία στην επικαιρότητα. Ομηρία για τους χιλιάδες γονείς που έχουν καταθέσει τις αποδείξεις, μηνών, στα οικεία ασφαλιστικά κέντρα και δεν έχουν λάβει τις αποζημιώσεις των θεραπειών.

Πολλές ακόμη ειδήσεις. Μείνετε συντονισμένοι...από το ραδιόφωνο σας, στους 106.7 στα FM στην Αττική ή μέσα από το διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο στο www.ertopen.com και στο live24.gr
Για τη συμμετοχή σας ! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή στέλνοντας μήνυμα SMS στην ERTopen γράφοντας: 
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54