Π. Καμμένος: Καλώ τους νεοδημοκράτες να ανατρέψουν τον Σαμαρά

Κατά μέτωπο επίθεση στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε από το Περιστέρι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην αποψινή κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους οπαδούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να «ανατρέψουν» τους αρχηγούς τους, τους οποίους αποκάλεσε «υπαλλήλους της Μέρκελ», ενώ πρόσθεσε ότι την επομένη των ευρωεκλογών, πρέπει να γίνει μια κυβέρνηση «με υγιείς πολιτικές δυνάμεις».

«Καλώ τους νεοδημοκράτες να ανατρέψουν τον Σαμαρά. Δεν έχει καμία σχέση αυτός, με τον κόσμο της ΝΔ, δεν έχει σχέση με τον Καραμανλή ούτε με την Ευρώπη των εθνών. Καλώ τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τον Βενιζέλο, ο οποίος δεν έχει σχέση με εκείνον που πίστευε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Είναι υπάλληλοι της Μέρκελ και όχι αρχηγοί, και χρησιμοποιούν ως ταμπέλες τα κόμματά τους» είπε ο κ. Καμμένος, ζητώντας «να δημιουργήσουμε με υγιείς δυνάμεις μια κυβέρνηση για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».


Πηγή: ΑΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54