Φτηνός και βρώμικος πόλεμος κατά Γ. Σακελλαρίδη από μυστηριώδες τηλέφωνο

Άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες ζητώντας τους να στηρίξουν τον Γ. Καμίνη και όχι τη «λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ» - Δηλώνουν ότι καλούν από κάποιο «Αυτοδιοικητικό

Περίεργες διαστάσεις λαμβάνει η προεκλογική εκστρατεία για το δήμο Αθηναίων δυο μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Δεκάδες πολίτες, κάτοικοι και δημότες Αθηναίων, δέχτηκαν κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα, αλλά και μηνύματα SMS από το τηλεφωνικό νούμερο «6946926402».
Πολίτες, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, άκουγαν και διάβαζαν μήνυμα που καλούσε σε υπερψήφιση του Γιώργου Καμίνη ώστε να μην επικρατήσει η «λαίλαπα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Εφ.Συν.» επιχείρησε να καλέσει αυτό τον αριθμό, για να διαπιστώσει περί τίνος πρόκειται και αν ισχύουν οι καταγγελίες, που εμφανίζουν τον κάτοχο του εν λόγω αριθμού να προέρχεται από τη ΝΔ και από κάποιο «Αυτοδιοικητικό Ινστιτούτο».

Ο χρήστης του τηλεφώνου απέκλειε τις κλήσεις μας, αφού χτυπούσε κανονικά δυο με τρεις φορές και εμφανιζόταν «κατειλημμένος». Έπειτα από λίγο ο χρήστης του άγνωστου κινητού έκλεισε εντελώς το τηλέφωνο.

Τέτοιες πράξεις προφανώς δεν τιμούν τον «σκοτεινό» εμπνευστή τους, ενώ εύλογα ερωτήματα απευθύνονται τόσο στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, όσο και στα κυβερνώντα κόμματα…

Ν.Σβ.

Πηγή: www.efsyn.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54