Ν. Βούτσης: Θα υπάρξουν γοργές πολιτικές εξελίξεις πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβρη (vid)

"Θα υπάρχουν γοργές πολιτικές εξελίξεις πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβρη, ανεξαρτήτως του 180 ή του 120, ανεξάρτητα από την εκλογή του προέδρου, λόγω της εμμονής της κυβέρνησης και μετά τις δηλώσεις του Γκ. Χαρδούβελη στην συνέχιση της ίδιας πολιτικής", εκτίμησε ο Ν. Βούτσης το πρωί στον ANT1.

"Θα ακολουθήσουμε την ίδια πολιτική, μην έχετε κανένα πρόβλημα, θα ξεχρεώσουμε" είπε ο Γκ. Χαρδούβελης, και δεν έβαλε κανένα θέμα μη βιωσιμότητας του χρέους,, ούτε κατ' υπόνοια, κατά τα άλλα συζητάνε για ελάφρυνση της πολιτικής.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι έχει γίνει μια "απροκάλυπτη προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης και όσο η εκτελεστική εξουσία θα διορίζει τους προϊσταμένους του Αρείου Πάγου και των άλλων δικαστηρίων", αυτό θα διευκολύνεται είπε φέρνοντας το παράδειγμα της υπόθεσης των καθαριστριών.

Επίσης, ο Ν. Βούτσης κατήγγειλε την "ομερτά που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά – Βενιζέλου" όπως φαίνεται από το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής. "60 – 70 δικογραφίες έχουν κατατεθεί και δεν συζητιούνται στη Βουλή κινδυνεύοντας με παραγραφή,υπάρχει ένα τεράστιο νομοθετικό έργο που εκκρεμεί, ήταν ήδη κλειστή η βουλή για μεγάλο διάστημα και μόλις άνοιξε, ξαναέκλεισε".

Κ. Μπρέγιαννη



Αναδημοσίευση από Left.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21/06/2014 - 11:37