Επιστρέφουν στο «μαντρί» Καρατζαφέρης - Λοβέρδος

Έτοιμος για συνεργασία με τη ΝΔ ο Γ. Καρατζαφέρης: "Δεν ομιλώ εγώ τουλάχιστον καθόλου για επιστροφή στη ΝΔ. Μιλώ στο χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα" υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην πρόσκληση που του απηύθυνε χθες, μέσω της εκπομπής Πρωινό MEGA, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. "Είναι μια ικανοποίηση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αναγνωρίζουν την προσπάθεια, την πορεία και την πολιτική ιστορία. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε πολιτικές" είπε.

"Θα πάμε ίσως σε συνεργασία, συν λειτουργία, συνύπραξη και όχι σε απορρόφηση. Άρα λέμε ξεκάθαρα σε όλους τους τόνους πάμε να αλλάξουμε την πολιτική και να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι και ο Αντώνης Σαμαράς διαβλέπει ότι αυτή η πολιτική δεν έχει μακριά ποδάρια. Εάν ερμηνεύω σωστά σε αυτή την προσπάθεια θα μπορούσα να βοηθήσω, σε μια άλλη πολιτική. Σε μια αλλαγή πολιτικής είμαι παρών" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.


O Ανδρέας Λοβέρδος προανήγγειλε την επιστροφή του στοΠΑΣΟΚ

Την επιστροφή του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.«Απαντώ καταφατικά. Θα επιστρέψω στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ», τόνισε, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στο Mega.«Το έχω συζητήσει με τον κ. Βενιζέλο αυτό, απλώς θέλουμε να δούμε τον τρόπο», πρόσθεσε.Υπενθύμισε ότι η αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ έγινε με διαγραφή, την οποία απέδωσε στις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή.



Πηγές: real.gr, ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54