Ψευδή και κακόβουλα τα δημοσιεύματα περί δήθεν απόλυσης φωτογράφου της Βουλής

Όσα δημοσιεύονται, αλλά και θέματα που έτυχαν ιδιαίτερης προβολής από τα τηλεοπτικά συστημικά ΜΜΕ περί δήθεν απόλυσης μίας εκ των τριών φωτογράφων της Βουλής, είναι ψευδή και κακόβουλα. Δεν είναι τυχαίο, το ποιοι και πότε επιστρατεύονται για την χάλκευση και αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων. Σε αυτή την απίστευτη εκστρατεία κατατρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας εν όψει του δημοψηφίσματος η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει στόχο των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Η συγκεκριμένη φωτογράφος, της οποίας η σύμβαση είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί ενάμιση μήνα (Δεκέμβριος 2014) πριν εκλεγεί η σημερινή Πρόεδρος της Βουλής (6 Φεβρουαρίου 2015), αποκαταστάθηκε πλήρως για τον χρόνο κατά τον οποίο παρέμενε σε εργασιακή εκκρεμότητα, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η αξιοποίησή της στην πραγματική της ειδικότητα, που δεν είναι φωτογράφος αλλά ειδικευθείσα στην ψηφιοποίηση κειμένων όπως η ίδια έχει γνωστοποιήσει στον Γενικό Γραμματέα της Βουλή.

Απόδειξη η απόφαση που υπογράφηκε 1 Ιουλίου στη Βουλή με αναδρομική ισχύ για την παραμονή της φωτογράφου, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός την επομένη και να αποκρύψουν την δικαίωση της υπαλλήλου. Μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν ένα ακόμη ψέμα, όπως παραδείγματος χάριν του ANT1, (έβγαλε μέχρι και ζωντανή σύνδεση από το κοινοβούλιο για να μεγεθύνει το ψέμα του) και για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες (το Βήμα έκανε εκτενή αναφορά δίχως να διασταυρώσει τις πληροφορίες του) εν όψει του δημοψηφίσματος. 

(http://www.typologies.gr/2015/01/22/%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%841-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7/

(http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=274773)


Στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε είναι ηλίου φαεινότερο το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Όχι μόνο δεν απολύθηκε, αλλά, αφενός, αποκαταστάθηκε παίρνοντας τα χρήματά της για το διάστημα που εργάστηκε χωρίς σύμβαση, αφετέρου θα χρησιμοποιηθεί στον τομέα που πραγματικά εξειδικεύεται.








Δ.Π.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03/07/2015 - 02:16