Η Ραχήλ Μακρή στον Γιώργο Φιλιππάκη στην ertopen

@ Μετά το πρώτο σοκ προσπαθούμε όλοι να δούμε την πραγματικότητα. Δεν πιστεύαμε αυτά που ακούγαμε και βιώναμε.

@ Το νομοσχέδιο που πέρασε για την ΕΡΤ έγινε στο πόδι από μαθητευόμενους απόφοιτους της νομικής που ήταν στο γραφείο του κ Παππά.

@ Ο Καμμένος έλεγε ότι στηρίζει το λαό και όχι τα μνημόνια αλλά σήμερα το πρωί είπε ότι θα στηρίξει τον Πρωθυπουργό.

@ Εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ.

@Ο Λαφαζάνης είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές, είναι άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία.. είναι δική του απόφαση εάν θα κάνει κάποια κίνηση υπέρ του λαού μπροστά στη λαίλαπα του 3ου μνημονίου.
@Οι Γάλλοι σήμερα το πρωί ζητούν την έξοδο της Γερμανίας από την ΕΕ


@Οι Γάλλοι μας συμπαραστάθηκαν είναι αλήθεια.

@Οι Ολλανδοί κάνουν μαύρο χιούμορ σήμερα φτιάχνουν χάρτες και λένε ότι εμείς θέλουμε αυτό το νησί να μας το δώσετε έναντι του χρέους που έχετε σε εμάς.




@ Ο Βαρουφάκης πρότεινε να τυπώσουμε ευρώ, όχι δικό μας νόμισμα.

@ Το κάπιταλ κοντρόλ έγινε από την Κυβέρνηση με ΠΝΠ όχι από τον Ντράγκι.

@ Εμείς οι βουλευτές δεν είχαμε ενημέρωση από κανέναν, τα μαθαίναμε από τις εφημερίδες και όχι από την Κυβέρνηση.

@ Δεν θέλω να πάρω θέση για την διαπραγματευτική ομάδα.

@ Ο κ. Σταθάκης είπε σήμερα να ψηφιστεί από τη Βουλή για να ανοίξουν οι τράπεζες.

@ Δεν υπάρχει περίπτωση να κουρευτούν οι καταθέσεις άλλωστε μέχρι 1000 χιλ. ευρώ είναι εγγυημένες. Εάν γίνει κούρεμα θα γίνει πάνω από 100 χιλ.

@ Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον λαό για να μπορεί ο λαός να αποφασίσει με ηρεμία.

@ Δεν με καλούν στα κανάλια των ιδιωτών που χρωστάνε τόσα εκατομμύρια.

@ Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας. Όταν φυλάκισαν τον Κολοκοντρώνη η μόνη που φώναζε ήταν η Μπουμπουλίνα. Και όλοι αυτοί πέθαναν στην ψάθα ή πέθαναν στη φυλακή.

@ Και στην ΕΡΤ έτσι έγινε οι άνθρωποι που έδιναν μικρόφωνο στον κόσμο ήταν αυτοί που αδικήθηκαν παράφορα από ένα νομοθέτημα που δικαίωσε αυτούς που προσκύνησαν το σύστημα μέσα από τη ΔΤ ή τη ΝΕΡΙΤ και όχι εσείς που αγωνιστήκατε.

@ Όσον αφορά την εξεταστική επιτροπή, από τη στιγμή που θέλουν να υποβάλλουν πρόταση μομφής στη Πρόεδρο, η οποία έχει στοιχεία στα χέρια της που πολλοί δεν θέλουν να έχει, δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει.

@ Οι πολεμικές αποζημιώσεις δεν θα υπάρχουν εάν φύγει η Ζωή.

@ Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι η Ζωή είναι ενοχλητική και δημιουργεί προβλήματα στο κόμμα! Εμείς της λέμε να μην παραιτηθεί για την προστασία της δημοκρατίας και του λαού.

@ Μπορούσε η κυβέρνηση να απευθυνθεί στη Ρωσία ή αλλού για βοήθεια. Ο Λαφαζάνης άρχισε τις επαφές αλλά τώρα δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να συνεχίσει με αυτή τη στροφή της κυβερνητικής πολιτικής.

@ Ακόμα και ο Ομπάμα και είπε στη Μέρκελ να διαγράψει το χρέος και για να σταματήσει η λιτότητα στην Ελλάδα. Επίσης υπάρχει και ένα θέμα γεωπολιτικής στην περιοχή μας που δεν πρέπει να υπάρξει πολιτική αστάθεια και οι Αμερικανοί έχουν καλέσει τη κα Μέρκελ να συμπεριφερθεί σωστά και υπέρ της Ελλάδας.

@ Η κα Μέρκελ τρεις φορές έχει αυξήσει τους μισθούς στους Γερμανούς υπαλλήλους αλλά τους Έλληνες θέλει να τους εξοντώσει.

@ Όταν μιλάμε για τις Γερμανικές αποζημιώσεις μιλάμε με στοιχεία από το Λογιστήριο του Κράτους και ο Πρωθυπουργός στην αρχή το είπε στην κα Μέρκελ αλλά τώρα μάλλον το έχει ξεχάσει…

@ Ο Μανώλης Γλέζος είναι μια φανταστική φυσιογνωμία και μας συγκλονίζει κάθε φορά με τους λόγους του στο Ευρωκοινοβούλιο. Και τώρα με αυτή την καταστροφή του τρίτου μνημονίου είπε «Ο άσπρος καπνό που βγήκε στις Βρυξέλλες είναι από τα συντρίμμια της Ελλάδος».

@ Θα πάει αύριο ο Πρωθυπουργός στη Βουλή αλλά δεν γνωρίζουμε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Ίσως δώσουν το λόγο στους βουλευτές με λίστα και εκεί θα μιλήσουν οι γνωστοί βουλευτές της ομάδας του προέδρου.

@ Εάν γίνουν επεισόδια έχουμε τον κατάλληλο υπουργό από τη ΔΗΜΑΡ για να βάλλει τα κάγκελα και τα ΜΑΤ ο οποίος έχει συγγένεια με τον κ. Μητσοτάκη και μου έκανε μια χυδαία επίθεση πριν λίγο καιρό.

@ Δεν πρέπει να ξεχνάμε εάν περάσει από τη Βουλή συμφωνία οι ακραίοι και οι αριστεροί πρέπει να φύγουν αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου. Ο Λαφαζάνη δέχεται επίθεση από τα ΜΜΕ τα συστημικά όχι μόνο τα δικά μας αλλά και τα Γερμανικά. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζεται ως γραφική κι εγώ το ίδιο και έτσι νομίζουν πως καθαρίζουν με εμάς που σταθερά πιστεύουμε και υπηρετούμε τις ιδέες μας και τις αξίες μας.

@ Να αγωνιστούμε για το καλό της πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54