ΕΜΕΙΣ: 22/7 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Με ρυθμούς εξπρές συνεχίζεται η ψήφιση των προαπαιτούμενων του 3ου Μνημονίου. Στις 22/7 ψηφίζεται ο δεύτερος εφαρμοστικός Νόμος και έπεται συνέχεια…

Αυτή τη βδομάδα, ψηφίζονται οι αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Η Κυβέρνηση, με το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων, επικαλούμενοι επίσπευση της δικαστικής διαδικασίας, ψηφίζουν διατάξεις για την αναγκαστική εκτέλεση, και ανοίγουν τον δρόμο στους πλειστηριασμούς ακινήτων, αφήνοντας τους δανειολήπτες έρμαια στις ορέξεις των τραπεζιτών και αρπαχτικών του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Επίσης, ενσωματώνει στο εθνικό δίκαιο της χώρας, την Κοινοτική Οδηγία για την «ανάκαμψη» και την «εξυγίανση» των τραπεζών. Ουσιαστικά οδηγεί την πλήρη παράδοση των τραπεζών στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, θέτοντας σε αμφισβήτηση και τις καταθέσεις και τις θέσεις εργασίας στον τραπεζικό τομέα.

Και όλα αυτά με διαδικασίες «εξπρές»!!!   830 είναι οι σελίδες του Νομοσχεδίου και οι βουλευτές διαβάζουν, συζητούν και αποφασίζουν…

Κάτι από το χθες, με κόκκινες κορδέλες!!! Γιατί είπαμε ότι οι κόκκινες γραμμές υπάρχουν μόνο σε φανέλες ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Εμείς, με επιμονή και πείσμα συνεχίζουμε. Καλό το παραμύθι, περί εθνικής ενότητας, ομοψυχίας και αναγκαιότητας αλλά έχει δράκους.

Κρύβει την βαθύτερη περιθωριοποίηση περισσοτέρων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων.

Κρύβει την όλο και δυσκολότερη πρόσβαση για το σύνολο του κόσμου της εργασίας, στα βασικά αγαθά.

Κρύβει περαιτέρω διάλυση της κοινωνικής συνοχής!!!

Σήμερα καλούμε όλους και όλες, σε όλη την Ελλάδα στα συλλαλητήρια των συνδικάτων, να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ.

Το ΟΧΙ που ο Ελληνικός Λαός είπε στις 5 Ιουλίου και εν μια νυκτί το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να σταματήσουμε την λαίλαπα του Νέου Μνημονίου.

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να επιβάλλουμε τα θέλω μας για ζωή με αξιοπρέπεια, εργασία για όλους με δικαιώματα.

ΟΛΟΙ, σήμερα 22/7 στις 19.30 στα Προπύλαια.





Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54