Στον αέρα και πάλι η εκλογή προέδρου στη ΝΔ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο σύμφωνα με πληροφορίες να αναβληθεί εκ νέου η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία μετά την μηνυτήρια αναφορά προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία «Έξυπνα Συστήματα» εναντίον της «γαλάζιας» παράταξης.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού υποβάλλοντας οικονομική και τεχνική προσφορά κόστους 545.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης 115.000 για την απασχόληση εξειδικευμένων χειριστών.

Σύμφωνα με την εταιρία, η υποβληθείσα πρόταση: α) ήταν δεσμευτική για την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου και β) ήταν οικονομικότερη σε σχέση με την προσφορά της Vodafone.

Πληροφορίες θέλουν την εταιρεία «Έξυπνα Συστήματα», στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, να καταγγέλλει μεθοδεύσεις από την πλευρά των υπευθύνων της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να ανατεθεί ο διαγωνισμός στην Vodafone.

Μάλιστα μιλά για καταρχήν επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της «Έξυπνα Συστήματα» και της ΝΔ

με πλήρη αποδοχή της τεχνικής και οικονομικής προσφοράς της που τελικά δεν έφθασε στην τελική υπογραφή αλλά όπως έμαθε μεταγενέστερα από τα ΜΜΕ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφώνησε με τη Vodafone.

Τέλος, η εταιρεία γνωστοποιεί πως η ζημία που υπέστη ανέρχεται στο ποσό των 93.500 ευρώ, αιτιολογώντας αναλυτικά το ποσό.


Mε ανάρτησή του στο Facebook αντέδρασε ο γραμματέας της ΝΔ

«Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν....» έγραψε



πηγή: efsyn.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54