Πέθανε ο Larry King σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Larry King. Ο θρυλικός παρουσιαστής των πιο διάσημων talk show, πέθανε στα 87 του χρόνια και την είδηση έκανε γνωστή η εταιρεία του, Ora Media. O Larry King έχει γράψει ιστορία με την 63ετη πορεία του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, μετρώντας σημαντικές επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση

Η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή τα τελευταία χρόνια,  υπέφερε από διαβήτη Τύπου 2, καρκίνο του πνεύμονα,  τον Απρίλιο του 2019 είχε πάθει  καρδιακή προσβολή. ενώ υπέστη ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019 .

Υπέστη καρδιακή προσβολή το 1987, γεγονός που τον ανάγκασε να κόψει κάποιες από τις αγαπημένες του κακές συνήθειες: το κόκκινο κρέας, τα τσιγάρα και τον καφέ   Το 1999 διαγνώστηκε και υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του προστάτη. Το 2017, οι γιατροί ανακάλυψαν έναν καρκινικό όγκο στον πνεύμονα που αφαιρέθηκε με επιτυχία. Τον Μάρτιο, ο Κινγκ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ήταν σε κώμα για εβδομάδες όπου δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα μετά. Αργότερα παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μόλις έναν μήνα αργότερα, τον Απρίλιο, ο Lary King υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική και του τοποθετήθηκαν δύο στεντς.

Από τους 8 γάμους του, ο Larry King έχει αποκτήσει 5 παιδιά και 9 εγγόνια καθώς και 4 δισέγγονα. Πριν από τον δικό του θάνατο, είχε χάσει δύο από τα παιδιά του, τον Άντι και την Τσάια που πέθαναν από καρδιακή προσβολή και καρκίνο του πνεύμονα (αντίστοιχα) μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας τον περασμένο Αύγουστο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54