ΙΣΡΑΗΛ: Η κυβέρνηση εκχώρησε ολόκληρο τον πληθυσμό ως ανθρώπινο πειραματόζωο στην Pfizer

Μήπως περισσότεροι άνθρωποι βλάπτονται από το πειραματικό «εμβόλιο» της Pfizer παρά από την COVID;

Τώρα που εξαντλήθηκαν τα εργαστηριακά ινδικά χοιρίδια της Pfizer, ολόκληρος ο πληθυσμός του Ισραήλ της προσφέρεται ως πειραματόζωο.

από την Vera Sharav

επιζήσασα του Ολοκαυτώματος

Alliance for Human Research Protection

φεβρουαριος 2021

Η κυβέρνηση του Ισραήλ παραχώρησε όλο τον πληθυσμό ως συλλογικό ανθρώπινο υποκείμενο σε ένα τεράστιο πείραμα

BBC: «Το Ισραήλ αγόρασε μεγάλα αποθέματα “εμβολίου” για την Covid-19 με αντάλλαγμα για να ενεργήσει ως ινδικό χοιρίδιο στον κόσμο ».

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Ισραήλ αιφνιδιάστηκαν όταν η Pfizer αναθεώρησε την αποτελεσματικότητα του «εμβολίου» της για την Covid-19 από 95% σε 90%. Ο λόγος: Είχαν παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις “εμβολίου” της Moderna και της AstraZeneca, αλλά καμία δόση του «εμβολίου» τη Pfizer-BioNTech.

Πώς κατάφερε το Ισραήλ να προμηθευθεί περίπου 4 έως 5 εκατομμύρια δόσεις του “εμβολίου” Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020 – μια ποσότητα αρκετή για να εμβολιαστούν τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι;

Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου προσπάθησε να προβληθεί ως ο άνθρωπος που έσωσε την χώρα, όπως και ο Donald Trump όταν ξεκίνησε το Operation Warp Speed για να επιταχύνει την παραγωγή και τη διανομή εμβολίων Covid-19.

Και οι δύο αρχηγοί κρατών συνήψαν μυστικές συμβάσεις με κατασκευαστές εμβολίων. Και οι δύο απέκρυψαν ότι τα εμβόλια COVID-19 (mRNA) είναι πειραματικά και οι δυό δεν γνωστοποίησαν τα συστατικά τους.

  • • Οι κλινικές δοκιμές της φάσης 3 του “εμβολίου” COVID-19 δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη (αυτό θα απαιτήσει ένα με δύο χρόνια). Αυτός είναι ο λόγος που τα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna ΔΕΝ έχουν πάρει κανονική άδεια από την FDA. Και τα δύο εμβόλια έλαβαν «Έγκριση για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA): «έναν μηχανισμό για τη διευκόλυνση της διαθεσιμότητας και της χρήσης ιατρικών αντίμετρων… Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, FDA μπορεί να επιτρέπει τη χρήση μη-εγκεκριμένων ιατρικών προϊόντωνγια λόγους έκτακτης ανάγκης».

  • Η ασφάλεια αυτών των πειραματικών εμβολίων δεν τεκμηριώθηκε κατά τη διάρκεια του φρενήρη ρυθμού παραγωγής και διανομής τους. Η διαστημική ταχύτητα με την οποία αναπτύχθηκαν και δοκιμάστηκαν αυτά τα εμβόλια, απέκλειε τη συγκέντρωση επαρκών πληροφοριών σχετικά με τις άμεσες, βραχυ- / μεσο- και μακρο-πρόθεσμες παρενέργειες.

  • • Επιπλέον, η τεχνολογία mRNAπου χρησιμοποιείται σε αυτά τα εμβόλια είναι επίσης πειραματική. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν εγκριθεί άλλα εμβόλια που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία. Οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι είναι παντελώς άγνωστοι.

Σύμφωνα με τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ, από τις 18 Δεκεμβρίου 2020 (που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί), το ποσοστό παρενεργειών που εκδηλώθηκαν μετά τον εμβολιασμό Covid-19 ήταν 2,79%.

Αυτό δείχνει ότι ο βραχυπρόθεσμος κίνδυνος βλάβης από το “εμβόλιο” είναι πολύ μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου από την COVID-19.

  • • Στις 10 Δεκεμβρίου 2020, σε συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής της FDA για την αξιολόγηση του “εμβολίου” της Pfizer προκειμένου να του χορηγηθεί για «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA), η Δρ Kathrin Jansen, επικεφαλής εκπρόσωπος της Pfizer, αναγνώρισε ότι «παρά το γεγονός ότι πίθηκοι πειραματόζωα είχαν εμβολιαστεί με το “εμβόλιο” της Pfizer, νόσησαν όταν εκτέθηκαν στον ιό». Η Pfizer δεν εξέτασε εάν τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν επίσης να μολυνθούν όταν εκτίθενται στον ιό. Είναι, επομένως, απολύτως πιθανό ότι το “εμβόλιο” mRNA για την Covid-19 να μην αποτελεί άμυνα κατά της νόσου.

  • • Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε τα τελευταία νέα σχετικά με το «εμβόλιο» της Moderna (Τι πρέπει να γνωρίζετε). Σ’ αυτό ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει την έλλειψη αποτελεσματικότητας: « Δεν γνωρίζουμε εάν το “εμβόλιο” θα αποτρέπει τη μόλυνση και εάν θα προστατεύσει από τη μετάδοση. Η ανοσία παραμένει για αρκετούς μήνες, αλλά η πλήρης διάρκειά της δεν είναι ακόμη γνωστή. Αυτά τα σημαντικά ερωτήματα μελετώνται».

  • • Η αναγνωρισμένη έλλειψη στοιχείων για την προστατευτική αξία και των δύο «εμβολίων» mRNA αντικρούει τους ευρέως δημοσιευμένους ισχυρισμούς περί «αποτελεσματικότητας 90% έως 95%». Η απουσία αποδεικτικών στοιχείων για την προστατευτική αξία αυτών των εμβολίων εξαλείφει την αιτιολόγηση έκθεσης στους κινδύνους και υπονομεύει την ισχυριζόμενη ανάγκη γι’ αυτά τα «εμβόλια».

Ο συνεχής βομβαρδισμός του πληθυσμού με συνεχή αναφορά σε φονικές «ειδήσεις» από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης που επιτείνουν διαρκώς τον φόβο για τον ιό, οδήγησε τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας να απορρίψουν την πρώτη αρχή της της ιατρικής «ηθικής»: «Πρώτον, μην βλάψετε».

Παρά τη σοβαρή αβεβαιότητα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των «εμβολίων», οι αξιωματούχοι προχώρησαν ταχύτατα στους μαζικούς εμβολιασμούς.

Το γρήγορο πρόγραμμα εμβολιασμού του Ισραήλ παρέχει δεδομένα για τον κόσμο σχετικά με την αποτελεσματικότητα. Abir Sultan / EPA - Πηγή .

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ ανέθεσε την υγεία του λαού στην Pfizer με τη σύναψη μιας μυστικής σύμβασης που παραχώρησε τον ισραηλινό πληθυσμό ως πειραματόζωο στη Pfizer, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με τη σύμβαση με τίτλο Συμφωνία Συνεργασίας Επιδημιολογικών Αποδεικτικών Στοιχείων του Πραγματικού Κόσμου, η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να εμβολιάσει ολόκληρο τον πληθυσμό των 7 εκατομμυρίων ενηλίκων και να παρέχει στη Pfizer τα εβδομαδιαία δεδομένα των πολιτών της κατά τη διάρκεια μιας μελέτης παρακολούθησης διαρκείας 24 μηνών.

Η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά τους δυνητικούς σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους από το πειραματικό «εμβόλιο» και τους κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το Ισραήλ θεωρείται ιδανικό μέρος για μια τεράστια επιδημιολογική μελέτη, που περιλαμβάνει συνολικά 9,3 εκατομμύρια ανθρώπους, λόγω του καθολικού, κρατικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, στο οποίο διατηρούνται εδώ και 40 χρόνια ψηφιοποιημένα ιατρικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων εμβολιασμού για κάθε Ισραηλινό πολίτη.

Αυτό το κεντρικό σύστημα βοήθησε το Ισραήλ να χορηγήσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις του «εμβολίου» σε λιγότερο από ένα μήνα. Σε αντάλλαγμα για το «ξεπούλημα» των πολιτών της, η κυβέρνηση του Ισραήλ έλαβε κατά προτεραιότητα από την Pfizer εκατομμύρια δόσεις των «εμβολίων».

[Βεβαίως, εάν πάει κανείς υπόψη το παρελθόν του Νετανιάχου, αρκετές υποθέσεις του οποίο εκκρεμούν στη δικαιοσύνη, είναι δύσκολο να θεωρήσει ότι το τίμημα που καταβλήθηκε από την Pfizer αφορούσε μόνο τα «εμβόλια»].

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο λόγος που το Ισραήλ έλαβε τόσες πολλές δόσεις του «εμβολίου» της Pfizer τόσο γρήγορα είναι ότι:

«Το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να στείλει δεδομένα και λεπτομέρειες στη Pfizer ειδικώς αυτά που αφορούν των συνέπειες των εμβολιασμών, τις παρενέργειες, την αποτελεσματικότητα, τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη αντισωμάτων σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους πληθυσμού, ηλικία, φύλο, προϋπάρχουσες συνθήκες κ.λπ. Η συμφωνία περιγράφει εκτενώς τις διάφορες παραμέτρους που θα σταλούν στην Pfizer».

Ο πρώην πρωθυπουργός Ehud Barak επεσήμανε ότι η Pfizer χρησιμοποιεί τον ισραηλινό πληθυσμό ως «τέλειο πεδίο δοκιμών» για τα «εμβόλια» COVID-19.

«Αυτά τα δεδομένα είναι ένας θησαυρός για την Pfizer. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την Pfizer, γιατί τους επιτρέπει να δείξουν ότι όταν κάποιος πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό –και οι άνθρωποι που τείνουν να πεθαίνουν συχνότερα– δεν πέθανε εξαιτίας του εμβολίου, αλλά ως αποτέλεσμα κάποιας ασθένειας».

  • • Οι Ισραηλινοί πολίτες έγιναν τα ακουσίως ανθρώπινα θύματα ενός μαζικού, ανήθικου, μη-εγκεκριμένου, μη-συναινετικού ανθρώπινου πειράματος. Το κοινό δεν ενημερώθηκε:

(α) ότι το «εμβόλιο» είναι πειραματικό,

(β) ότι ο πληθυσμός χρησιμοποιήθηκε ως ανθρώπινο αντικείμενο για μια διετή επιδημιολογική μελέτη, τα δεδομένα της οποίας προορίζονται να κοινοποιηθούν σε ξένες χώρες και επιστημονικά περιοδικά,

(γ) ότι το απόρρητο της σύμβασης έχει προκαλέσει έντονες υποψίες, και

(δ) ότι το προσωπικό ιατρικό των πολιτών - «ένας θησαυρός δεδομένων» - θα κοινοποιηθεί στην Pfizer.

Σύμφωνα με την Ilana Rachel Daniel, της Arutz Shena, Ιsrael National News:

«Στην πραγματικότητα, ο Νετανιάχου έχει παραχωρήσει τον λαό του Ισραήλ – επτά εκατομμύρια πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω –χωρίς τη συγκατάθεσή μας, προκειμένου να γίνουμε η πρώτη χώρα έκανε δοκιμές στο σύνολο των πολιτών της, μιας τεχνολογίας που έκανε αποτυχημένες απόπειρες στο εργαστήριο για αρκετές δεκαετίες… Τη συζήτηση πρέπει να την ορίζουν πριν απ’ όλα οι πολίτες μας προκειμένου να σταθμίσουν με ακρίβεια τις επιλογές τους… Σ’ εμάς έχουν δοθεί ελάχιστες ή καθόλου πληροφορίες, και αυτό αφορά την πλήρη αδιαφάνεια των δεδομένων σχετικά τόσο με την αποτελεσματικότητα όσο και τις πιθανές παρενέργειες από τον εμβολιασμό».

Ilana Rachel Daniel, Arutz Sheva, Israel National News

Η Pfizer επιδιώκει να πάρει βασικές πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του «εμβολίου» της -που δεν τις διαθέτει- προκειμένου το «εμβόλιό» της να πάρει από την FDA για κανονική άδεια. Κανένα “εμβόλιο” δεν έχει χορηγηθεί ποτέ σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να πληρούνται οι βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ελεγχόμενων κλινικών δοκιμών πριν από τη δημόσια διάθεση κάθε “εμβολίου” πρέπει να λαμβάνονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

Πρώτον, πρέπει η εταιρεία να αποδείξει ότι το “εμβόλιο” είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης όταν κάποιος εκτίθεται στον ιό.

Δεύτερον, πρέπει να εντοπιστούν οι σοβαρές παρενέργειες του “εμβολίου” και να προσδιοριστεί η συχνότητα και η διάρκεια τους.

Τρίτον, πρέπει να προσδιοριστούν οι κίνδυνοι για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων (παιδιά, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, ηλικιωμένοι) και να σταθμιστούν με τα οφέλη.

Τέταρτον, πρέπει να τεκμηριώνονται τα αίτια των θανάτων κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Στις 19 Ιανουαρίου 2020, η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι πάνω από 12.400 Ισραηλινοί που είχαν εμβολιαστεί ήταν θετικοί για το Covid, δηλαδή το 56,6% των 189.000 εμβολιασθέντων ατόμων.

Ο Δρ Nachman Ash, εθνικός συντονιστής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Ισραήλ, προειδοποίησε μέσω του Army Radio ότι:

«Πολλοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης του εμβολίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται χαμηλότερο από όσο νομίζαμε και χαμηλότερο από τα δεδομένα που παρουσίασε η Pfizer»

Προειδοποίησε ότι οι περιορισμοί θα συνεχιστούν περισσότερο από το αναμενόμενο. «Με τις μεταλλάξεις του ιούς της COVID-19, το τρίτο lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο για το Ισραήλ».

Πρέπει οι εγκυμονούσες να εκτεθούν σε ένα πειραματικό εμβόλιο;

Η ασφάλεια του “εμβολίου” δεν έχει επιβεβαιωθεί επα. [ρκώς στο πλαίσιο της λειτουργίας Warp Speed. Και ποτέ δεν δοκιμάστηκε σε εγκυμονούσες.

Στις 8 Ιανουαρίου 2021,  ο ΠΟΥ συμβούλεψε να μην εμβολιάζονται οι εγκυμονούσες και οι θηλάζουσες γυναίκες: «λόγω ανεπαρκών δεδομένων, Ο ΠΟΥ δεν συνιστά τον εμβολιασμό εγκύων [και θηλαζουσών] γυναικών αυτή τη στιγμή.

Το CDC έδωσε αντιφατικές συμβουλές (ΝΥΤ}: Ο ΠΟΥ δέχθηκε πίεση δύο ημέρες μετά την αφορά των αντιφατικών συμβουλών του από τα μέσα ενημέρωσης. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν νέα στοιχεία, ο ΠΟΥ ακύρωσε την προειδοποιητική οδηγία του, δηλώνοντας: «με βάση τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν έχουμε…». Παρόλα αυτά, ο ΠΟΥ συνεχίζει να προειδοποιεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με τα εμβόλια και τις εγκυμοσύνες, καθιστώντας δύσκολη την αξιολόγηση της ασφάλειάς τους.

Βλέπε την Αρχική την ενδιάμεση οδηγία του ΠΟΥ και το Δελτίο Ειδήσεων του ΠΟΥ.

Εκείνοι που θεωρούν τα εμβόλια ως Άγιο Δισκοπότηρο - δίνουν προσοχή στον άνεμο. Έχουν ξεχάσει τις καταστροφικές τραγωδίες που ακολούθησαν όταν οι έγκυες γυναίκες έλαβαν Thalidomide και το Diethylistilbestrol (DES);

Οι φανατικοί των εμβολίων αγνοούν την πρώτη αρχή της προφύλαξης («ου βλάπτειν») πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, και κατηγορούν την έλλειψη δεδομένων των κλινικών δοκιμών σχετικά με την έκθεση των εγκύων στα εμβόλια. Το πείραμα της Pfizer στο Ισραήλ θα καλύψει το κενό. 

Αλλά, ο Δρ Ash όχι μόνο έχει συστήσει το “εμβόλιο” για τις εγκυμονούσες, αλλά τις πρόσθεσε στη λίστα προτεραιότητας των εμβολιασμών.

«Βιολογικό Πείραμα» στα Εβραϊκά

«Βιολογικό Πείραμα»

Οι εγκυμονούσες Ισραηλινές δεν έχουν ενημερωθεί ότι το “εμβόλιο” είναι πειραματικό. Ούτε γνωρίζουν ότι στέλνονται –εν είδει πειραματικών κουνελιών– σε ένα τεράστιο ιατρικό πείραμα χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Η Pfizer, η εταιρεία στην οποία ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ και οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας ανέθεσαν να δοκιμάσει το πειραματικό εμβόλιό της σε ολόκληρο τον πληθυσμό του Ισραήλ, είναι μια αδίστακτη επιχειρηματική εταιρεία με ένα εκτεταμένοRap Sheet που συντάχθηκε από το Corporate Research Project.

Στο ιστορικό της Pfizer εμπεριέχεται πλήθος υποθέσεων που αφορούν κατηγορίες για παραπλάνηση των ρυθμιστικών αρχών και του κοινού σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων της.

Μία από τις πιο διαβόητες περιπτώσεις παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφορούσε την μη-εγκεκριμένη κλινική δοκιμή του αντιβιοτικού φαρμάκου της Trovan, στη Νιγηρία.

Η Pfizer χρησιμοποίησε 200 παιδιά για να δοκιμάσει το νέο, πειραματικό φάρμακό της Trovan, εξαπατώντας τους γονείς τους ισχυριζόμενη ψευδώς ότι επρόκειτο για εγκεκριμένη θεραπεία της μηνιγγίτιδας. Στην πραγματικότητα, η Pfizer προσπαθούσε να συγκεντρώσει στοιχεία έτσι ώστε να μπορεί να ζητήσει την έγκριση φαρμάκου από την FDA, μέσω μιας διαδικασία που (ενώ κανονικά διαρκεί τουλάχιστον 1 με 1,5χρόνο), ολοκληρώθηκε μέσα σε 6 εβδομάδες, όπως ακριβώς έγινε και με τη διαδικασία του ελέγχου του “εμβολίου” της για την Covid-19.

Το πείραμα του αντιβιοτικού Trovan της Pfizer στη Νιγηρία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 11 παιδιών και την πρόκληση αναπηρίας σε άλλα δώδεκα. Δύο χρόνια αργότερα, η FDA προειδοποίησε ότι το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ήπαρ και θάνατο.

Το πείραμα μαζικού εμβολιασμού της Pfizer στο Ισραήλ πραγματοποιείται κατά παράβαση των νομικών κανόνων δεοντολογίας του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, χωρίς την επανεξέταση και την έγκριση από την Επιτροπή Θεσμικού Ελέγχου / Δεοντολογίας του Ελσίνκι.

Η έγκριση της Επιτροπής του Ελσίνκι απαιτείται για κάθε ερευνητική μελέτη που περιλαμβάνει ανθρώπινα υποκείμενα αλλά και για κάθε συμφωνία της ισραηλινής κυβέρνησης με βάση την οποία θα παρέχονται στοιχεία των πολιτών σε άλλες οντότητες, ειδικά εάν είναι ξένες.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της Επιτροπής του Ελσίνκι επιβεβαίωσε την «κατηγορηματική και σαφή απόδειξη ότι η σύμβαση με την Pfizer είναι μια κλινική μελέτη»:

«Διαβάζοντας τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της ισραηλινής κυβέρνησης και της Pfizer, είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κλινική μελέτη από κάθε άποψη και, ως εκ τούτου, έπρεπε να εγκριθεί από την Επιτροπή του Ελσίνκι. Και αυτό θα γραφτεί στη γνωμοδότηση της επιτροπής:

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις κλινικές δοκιμές, αλλά όλες οι κλινικές δοκιμές (σε ανθρώπους) πρέπει να πάρουν έγκριση τόσο από την Επιτροπή του Ελσίνκι όσο και από τα άτομα που θα συμμετέχουν στη μελέτη, αναγνωρίζοντας το δικαίωμά τους να αρνηθούν τη συμμετοχή τους. Αυτά είναι πολύ βασικά ζητήματα».

Ο επικεφαλής δικηγόρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ Δρ. Tehila Schwartz-Altshuler περιέγραψε το πείραμα στο Calcalist: «Είναι η πιο εκτεταμένη μελέτη σε ανθρώπινα όντα στον 21ο αιώνα .

  • • Το πείραμα παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, το πιο σημαντικό έγγραφο στην ιστορία των προτύπων δεοντολογίας της ιατρικής έρευνας. Η πρώτη -και κορυφαία- ηθική αρχή του Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι τόσο σημαντική σήμερα όσο ήταν και το 1947: « Η εθελοντική και ενημερωμένη συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη».

  • • Η «ενημερωμένη συγκατάθεση είναι απολύτως απαραίτητη» επειδή επιβεβαιώνει το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αποδεχθεί ή να απορρίψει οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση. Η ενημερωμένη συγκατάθεση αποτελεί ηθικό και νομικό εμπόδιο για να διασφαλιστεί ότι οι κυβερνήσεις «Ποτέ Ξανά» δεν θα διαστρέψουν την ιατρική.

  • • «Το δικαίωμα άρνησης» μιας ιατρικής παρέμβασης επιβεβαιώνεται και από την Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα(2005) που αναφέρει: « Οποιαδήποτε προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο μετά από την προηγούμενη, δωρεάν [παρεχόμενη] ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου, με βάση επαρκείς πληροφορίες».

  • • Η ιατρική δεν είναι κάτι σαν εμπόρευμα. Οι ιατρικές αποφάσεις είναι προσωπικές, απαιτώντας τη στάθμιση των οφελών και των κινδύνων. Η ιατρική συχνά περιλαμβάνει αποφάσεις ζωής και θανάτου. Χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση του ατόμου, το φάρμακο μπορεί να είναι και έχει οπλιστεί. Σύμφωνα με το Operation Warp Speed, οι επικίνδυνα συντομευμένες κλινικές δοκιμές ήταν πολύ σύντομες για να τεκμηριώσουν το εύρος ή τη σοβαρότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου.

Οι κίνδυνοι που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία από τα πειραματικά εμβόλια mRNA περιγράφονται με σαφήνεια εδώ

Και τα δύο εμβόλια παρασκευάζονται από αγγελιοφόρο mRNA και νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η PEG ενέχει κίνδυνο πρόκλησης αλλεργικών αντιδράσεων.

Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν: σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις , όπως αναφυλαξία , σύνδρομο συστηματικής φλεγμονώδους αντίδρασης ,  αυτοάνοσες ασθένειες , και εξαρτώμενη από αντισώματα βελτίωση .

Αυτό το τελευταίο βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρόσφατης αξιολογημένης μελέτης που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Clinical Practice, από επιστήμονες των Πανεπιστημίων της Νέας Υόρκης και της Tulane, οι οποίοι προειδοποιούν ότι:

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Τα εμβόλια για την COVID‐19 που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν τη δημιουργία εξουδετερωτικών αντισωμάτων, μπορεί να ευαισθητοποιήσουν τους λήπτες των εμβολίων σε πιο σοβαρές ασθένειες από ό, τι εάν δεν είχαν εμβολιαστεί.

Τα προηγούμενα στοιχεία ότι η εξαρτώμενη από αντισώματα εμβολιακή ενίσχυση (ADE) της νόσου είναι πιθανό να εμφανιστεί σε κάποιο βαθμό και με τα εμβόλια για την COVID‐19, είναι απολύτως συνεπής με τα ευρήματα από ελεγχόμενες μελέτες για την SARS σε πρωτεύοντα θηλαστικά έως κλινικές παρατηρήσεις για την SARS και την COVID‐19.

Έτσι, ένας πεπερασμένος, μη-θεωρητικός κίνδυνος είναι εμφανής στην ιατρική βιβλιογραφία ότι οι λήπτες εμβολίων που αποτελούνται από ιογενή ιού SARS‐CoV‐2 και προκαλούν τη δημιουργία αντισωμάτων αντι-SARS‐CoV‐2, ανεξάρτητα εάν δρουν εξουδετερωτικά ή όχι, καθιστούν τα εμβόλια μεγαλύτερο κίνδυνο για πρόκληση νόσου σοβαρότερης από την COVID‐19 όταν έλθουν συναντούν ιούς που κυκλοφορούν.

Timothy Cardozo, MD, PhD: Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ισχυρίζεται ότι είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις. προφανώς αυτό δεν ισχύει.

Timothy Cardozo, MD, PhD

Παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.

Η μεταφορά εκτεταμένων, ευαίσθητων ιατρικών δεδομένων σε μια ξένη πολυεθνική εταιρεία εκθέτει κάθε Ισραηλινό πολίτη σε εξαιρετικούς κινδύνους βλάβης. Το πιο σημαντικό εμπόρευμα σήμερα είναι τα δεδομένα. Η μεταφορά των ιατρικών δεδομένων των πολιτών του, εκθέτει το κράτος του Ισραήλ σε κινδύνους ασφαλείας.

Η Pfizer  είναι μία από τις πιο αδίστακτες εταιρίες των οποίων οι πρακτικές που έχουν κριθεί δικαστικά ως διεφθαρμένες και παράνομες, περιλαμβάνουν πολλές παραβιάσεις της ασφάλειας των προϊόντων, δωροδοκία σε πάνω από οκτώ χώρες και άλλα εγκλήματα που είναι πάρα πολλά για να εξεταστούν εδώ.

Ένα 27χρονος κατάλογος των ποινικών και αστικών αδικημάτων των φαρμακευτικών εταιρειών που οδηγήθηκαν σε «διακανονισμούς» με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, καταρτίστηκε από την Public Citizen. Σ’ αυτό τον κατάλογο, δείχνεται ότι οι διεφθαρμένες επιχειρηματικές πρακτικές της Pfizer είχαν ως αποτέλεσμα να της επιβληθεί το υψηλότερο ποινικό πρόστιμο στην ιστορία των ΗΠΑ για 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερη διευθέτηση αστικής απάτης ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτή είναι η εταιρεία στην οποία ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ εκχώρησαν τα δεδομένα των προσωπικών ιατρικών αρχείων των πολιτών τους. Αυτά τα αρχεία περιέχουν έναν πλούτο πληροφοριών που η Pfizer μπορεί να τα πουλήσει στον μεγαλύτερο από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Δικηγόρος Tehila Schwartz-Altshuler

Η δικηγόρος Tehila Schwartz-Altshuler του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ,  εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις μυστικές συμβατικές διατάξεις, οι οποίες υποψιάζεται έντονα ότι παρέχουν στην Pfizer ανώνυμα προσωπικά δεδομένα ιατρικών αρχείων των πολιτών από τα οποία αφαιρούνται ονόματα, διευθύνσεις και αριθμοί ταυτότητας. Ωστόσο, σημείωσε ότι:

«Ένα από τα κρίσιμα προβλήματα με τη συμφωνία είναι ότι –αν και αναγνωρίζει την ανάγκη διατήρησης της ανωνυμίας και της ιδιωτικής ζωής των Ισραηλινών– δεν περιγράφει τις εγγυήσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής και υπάρχουν πολλά κενά, όπως αυτά που αφορούν τις δευτερεύουσες χρήσεις δεδομένων. Το πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία σήμερα είναι τόσο προηγμένη ώστε η έρευνα έδειξε ότι ακόμη και τα δεδομένα που έχουν καταστεί ανώνυμα μπορούν να απο-ανωνυμο-ποιηθούν. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος».

Ο Jonathan Klinger, δικηγόρος ειδικευμένος σε θέματα κυβερνοχώρου και νομικός σύμβουλος του Ισραηλινού Κινήματος Ψηφιακών Δικαιωμάτων , μιας μη κερδοσκοπικής ομάδας, συμφωνεί:

«Δεν ξέρουμε πραγματικά τί εκχωρείται . Ακόμα κι αν δοθούν ανώνυμα τα δεδομένα, μπορούν να ταυτοποιηθούν εκ νέου. Κι αυτό προκαλεί ανησυχία. 

Ο Νετανιάχου πιστεύει ότι τα δεδομένα της υγείας-μου του ανήκουν. Για να δώσετε σε οποιονδήποτε άλλο τα ιατρικά μου αρχεία – που είναι το πιο ευαίσθητο είδος δεδομένων που μπορεί να γνωρίζει κάποιος για εμένα – χρειάζεστε την άδειά μου. Γιατί η κυβέρνηση δεν ζήτησε την άδειά μου; Η διαχείριση αυτών των προσωπικών δεδομένων σαν να ανήκουν στην κυβέρνηση δεν είναι ούτε νομικά ούτε και ηθικά σωστή». [TSA]

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του Ελσίνκι δεν έχει ακόμη εκδώσει την απόφασή της σχετικά με το πείραμα και την εκχώρηση προσωπικών δεδομένων υγείας στην Pfizer χωρίς τη συγκεκριμένη συμφωνία κάθε ατόμου που είναι de facto θέμα.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο AHRP.org .

Διαβάστε επίσης:


12.400 άτομα στο Ισραήλ ελέγχθηκαν θετικά για κορωνοϊό ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό τους με το πειραματικό “εμβόλιο” της Pfizer

4 άτομα πέθαναν και 240 νόσησαν με COVID19 στο Ισραήλ μετά το πειραματικό “εμβόλιο” της Pfizer

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54