Dr Μikovits:Ο covid Ειναι μια μάστιγα Διαφθοράς..θα πεθάνουν πολύ κοσμο με τα δηθεν εμβόλια..(Video)

DR Mikovits: Ο covid Ειναι μια μάστιγα Διαφθοράς..Τα μετρα που ελήφθησαν παγκοσμίως μάσκες Μένουμε Σπίτι Κλείσιμο επιχειρήσεων Απαγόρευση Κυκλοφορίας το βράδυ οι κοινωνικές αποστάσεις η καραντίνα κ.α  Δεν είναι μετρα Δημόσιας Υγείας που θα σταματούσαν την έξαρση ενος ιού. Αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό είναι στρεσογόνα δίνουν κατάθλιψη αγχος σε ολους και ειδικότερα στα παιδιά θα κάνουν μόνιμη ζημια και δεν προστατεύουν τιποτα.

Οι μάσκες παγιδεύουν τοξίνες επιδεινώνουν τις λοιμώξεις του αναπνευστικού ενεργοποιώντας το δικό σου ιό καθώς καταστέλλεται το ανοσοποιητικό σου.Οι μάσκες ειναι στρεσογόνες το σωμα το νοιώθει. Καταστρέφει το ανοσοποιητικό αντι να το ενισχύει. Ακομη και ο φόβος καταστέλλει το ανοσοποιητικό. Ολα αυτά τα ξέρουμε απο γιενιες ερευνών

Η ανοσία της ιασης με την εκθεση στον ηλιο στον αμμο στη Θάλασσα την άσκηση προστεύονται οι πιο ευάλωτοι απο τους υγιείς που εκτίθενται και αποκτούν ανοσία. Τωρα ξέρουμε οτι η λεγόμενη ανοσία της αγέλης προέκυψε στην Σουηδία τη Νοτιο Κορέα που δεν επιβλήθηκαν τέτοια δρακόντεια μετρα. Μας στέρησαν την ελευθερία μας για την Υγεία.

Γι αυτο τη θεωρώ Μάστιγα Διαφθοράς.Η υποχρεωτικότητα για τους εμβολιασμούς θα φερει μόλυνση απο αυτό.Ειδικα οι ηλικιωμένοι με νοσήματα θα την πληρώσουν πρωτοι ..

Δειτε το Video αναλύει πως κάνουν τα δηθεν εμβόλια αναμυγνείοντας ιστους Ζώων και Aνθρώπου υπάρχει μολυσμένο αίμα στα εμβόλια εχουν ρετροιούς που προκαλούν αυτοάνοσα. Εβαλαν εντεροιους σε ποντίκια και πήραν απο αυτά καρκινογόνα στοιχεία καλλιέργησαν ζωντανους ιους σε κύτταρα ζώων νεφρά απο  νεκρούς πιθήκους και ενα αλλο ιο φρικτο απο πίθηκο που προκαλούν εντονες δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού ..Θα έχουμε πολλούς νεκρούς ..Τα στοιχεία ειναι ξεκάθαρα θα έχουμε ασθένειες και θανάτους.

Η συχνότητα του 5G στα 10 GHZ διαχωρίζει την αιμοσφαιρίνη απο τον σίδηρο ο οποιος (φερριτινη)  μετα μπαίνει στο αιμα  ..Αν τα επίπεδα ξεπεράσουν το 3.000 θα εχεις την ιδια θύελλα κυτοτινης που αποδίδεται στη μολυνση sars-cov2..Oλες οι ζημιές των εμβολίων συγκαλύπτονται..Εφτιαξαν εμβόλια που επιδεινώνουν και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!

 

ΔΕΙΤΕ το VIDEO 

DR MIKOVITS 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ