Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ CDC για την εξαπάτηση των πληθυσμών

Αλλοιώνουν και "μαγειρεύουν" τα στοιχεία. Διαστρέφουν την πραγματικότητα.

Καταχωρούν τους θανάτους των εμβολιασμένων ως θανάτους μη-εμβολιασμένων. 

Εφαρμόζουν διπλά κριτήρια στον έλεγχο των τεστ των εμβολιασμένων και των μη-εμβολιασμένων. 

Κι όλα αυτά για να στηρίζουν την μαζική εμβολιακή γενοκτονία 

Ανάλυση του 

Dr. Joseph Mercola 

15 Σεπτεμβρίου 2021

Επιλογή-επιμέλεια κειμένου,

τίτλος και ενδιάμεσοι τίτλοι:

Κλεάνθης Γρίβας 

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/09/15/cdc-lists-vaccinated-deaths-as-unvaccinated.aspx?ui=9ca2cb2ed6b3d6bb20204abb0a118be42e84544e73da4353a8f7861514da7122&sd=20210804&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210915&mid=DM993588&rid=1265369346 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 

  • Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, ένα άτομο δεν θεωρείται ως πλήρως εμβολιασμένος μέχρι να περάσουν 14 ημέρες από την δεύτερη δόση του Pfizer ή του Moderna, ή 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση του Janssen, παρά το γεγονός ότι πάνω από το 80% των θανάτων μετά τα εμβόλια συμβαίνουν στο χρονικό διάστημα αυτών των 14 ημερών. Πολύ βολικό… 
  • Εάν κάποιος πεθάνει μέσα στις πρώτες 14 ημέρες μετά την ένεσηο θάνατός του καταχωρείται θάνατος μη-εμβολιασμένου. Αυτό διογκώνει ψευδώς τον αριθμό των θανάτων μη-εμβολιασμένων και, παράλληλα, αποκρύπτει δολίως και του πραγματικούς κινδύνους των «εμβολίων» COVID, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων από αυτά τα «εμβόλια» συμβαίνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες 
  • Το CDC έχουν εκδώσει δύο διαφορετικές «οδηγίες» για την επεξεργασία των τεστμία για τους εμβολιασμένους ασθενείς και μία για τους μη-εμβολιασμένους: 

(α) Για τους μη-εμβολιασμένους λένε ότι η επεξεργασία του υλικού πρέπει να γίνεται σε ένα αριθμό κύκλων (CT) 40, το οποίο, ως γνωστό, παράγει ψευδώς θετικά αποτελέσματα. 

(β) Για τους εμβολιασμένους προτείνεται ένας αριθμός κύκλων επεξεργασίας 28 ή μικρότερος, πράγμα που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων. 

  • Τα CDC αποκρύβουν σκοπίμως τις αποτυχίες των «εμβολίων» COVID και ενισχύουν την αφήγηση της δήθεν «πανδημίας των μη-εμβολιασμένων», μετρώντας μόνο τις «πρωτοποριακές περιπτώσεις» [δήθεν «σπάνιες»] που οδηγούν σε νοσηλεία ή θάνατο. 
  • Τα νοσοκομεία εξακολουθούν να αναφέρουν ως COVID ένα πλήθος ασθενειών που δεν σχετίζονται με τον ιό COVID.

 ••• 

Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η πανδημία COVID-19 είναι «μια πανδημία των μη- εμβολιασμένων» (The New York Times July 16, 2021), ενώ τώρα γνωρίζουμε ότι ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε σκοπίμως εξαιρετικά παραπλανητικά στατιστικά στοιχεία. 

Σε 16 Ιουλίου 2021, σε συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου (WH.gov Press Briefing July 16, 2021), η Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ δρ Ροσέλ Walensky ισχυρίστηκε ότι «πάνω από το 97% των ανθρώπων που εισέρχονται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι μη-εμβολιασμένοι». Αλλά, λίγες εβδομάδες αργότερα, με δήλωσή της στις 5 Αυγούστου 2021, αποκάλυψε ακουσίως το πώς προέκυψε πραγματικά αυτό το στατιστικό μέγεθος. (Fox News)

Όπως αποδεικνύεται, τα CDC εξέταζαν τα δεδομένα νοσηλείας και θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2021 – ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού των ΗΠΑ ήταν ακόμη μη-εμβολιασμένη. (Mayo Clinic COVID Vaccine Tracker). Πράγμα που καθόλου δεν συμβαίνει τώρα.  

Τα CDC παίζουν δολίως με τις στατιστικές με πολλούς τρόπους για να δημιουργήσουν την ψευδή και ανακριβή εντύπωση ότι οι μη-εμβολιασμένοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των λοιμώξεων, των νοσηλειών και των θανάτωνΓια παράδειγμα, τώρα διαπιστώνουμε ότι τα CDC υπολογίζουν όποιον πέθανε μέσα στις πρώτες 14 ημέρες μετά το «εμβόλιο» ως μη-εμβολιασμένο

Μ’ αυτό το κόλπο, τα CDC αφενός υπερ-διογκώνουν ανακριβώς τον αριθμό των θανάτων εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί, και αφετέρου αποκρύπτουν τους πραγματικούς κινδύνους των «εμβολίων» COVID, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων από αυτά συμβαίνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες (Twitter DX Foundation Sept. 2, 2021και αυτοί οι θάνατοι υπολογίζονται ως θάνατοι μη-εμβολιασμένων και όχι ως θάνατοι λόγω του «εμβολίου» COVID (που αποδίδονται ευφημιστικά ως εξαιρετικά σπάνιες» ή άλλως ως «πρωτοποριακές περιπτώσεις»).

ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CDCΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ 

Σύμφωνα με τα CDC (CDC August 25, 2021ένας άνθρωπος δεν υπολογίζεται ως «πλήρως εμβολιασμένος» μέχρι να περάσουν 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του «εμβολίου» της Pfizer ή της Moderna (ή 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση του «εμβολίου» της Janssen). Ιδού ο τρόπος με τον οποίο τα CDC ορίζουν μια παρενέργεια ως «πρωτοποριακή περίπτωση εμβολίου»: 

«Μια σημαντική μόλυνση από εμβόλιο ορίζεται ως η ανίχνευση RNA ή αντιγόνου SARS-CoV-2 σε αναπνευστικό δείγμα που συλλέγεται από ένα άτομο ≥14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση όλων των δόσεων που συνιστώνται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για ένα εξουσιοδοτημένο “εμβόλιο” για τον covid19».

Με άλλα λόγια,

  • Εάν κάποιος έχει κάνει μία δόση της Pfizer ή της Moderna και εμφανίσει συμπτωματική νόσο COVID-19 και εισαχθεί στο νοσοκομείο ή πεθάνει από COVID, υπολογίζεται ως μη-εμβολιασμένος.
  • Εάν έχει κάνει και τις δύο δόσεις και αρρωστήσει εντός 14 ημερών από τη δεύτερη δόση, εξακολουθεί να υπολογίζεται ως μη-εμβολιασμένος

Μ’ αυτή τη δόλια μεθόδευση, τα CDC αποκρύπτουν εντέχνως το γεγονός ότι πάνω από το 80% των νοσηλειών και των θανάτων συμβαίνουν σε εμβολιασμένους, μέσω του άθλιου τρόπου με τον οποίο καθορίζονται και καταμετρώνται τα περιστατικά. Πρόκειται για μια έξυπνη και συνήθη στρατηγική απάτης των CDC με την οποία, με μια στρεβλή αλλαγή των ορισμών και των χρονικών περιορισμών, προσπαθούν να στηρίξει το κακότεχνο «αφήγημά» τους. 

Για παράδειγμα, τα CDC άλλαξαν αθόρυβα τον ορισμό του «εμβολίου», προφανώς σε μια προσπάθεια να επικυρώσουν την ονομασία «εμβόλια» για τις γονιδιακές θεραπείες mRNA της COVID.  

  • Στις 26 Αυγούστου 2021, αρχειοθετημένη έκδοση,τα CDC ορίζουν το «εμβόλιο» ως «ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, προστατεύοντας το άτομο από αυτήν την ασθένεια». (Web Archive August 26, 2021
  • Αλλά λίγες ημέρες αργότερα, τα CDC εμφάνισαν στον ιστότοπό τους ένα νέο ορισμό, σύμφωνα με τον οποίο το «εμβόλιο» είναι «ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής αντίδρασης του σώματος έναντι ασθενειών». (CDC September 1, 2021
  • Οι διαφορές στους ορισμούς είναι λεπτές αλλά διακριτές: Ο πρώτος όρισε ένα εμβόλιο ως κάτι που «θα παράγει ανοσία», ο δεύτερος ως κάτι που «θα τονώσει την ανοσολογική αντίδραση». 

Αλλά, δεδομένου ότι τα δήθεν «εμβόλια» COVID-19 δεν έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από τη μόλυνση, αλλά, μόνο για να μειώνουν τον βαθμό της μόλυνσης, γίνεται προφανές ότι ο νέος ορισμός κατασκευάστηκε για να καθιερώσει τα «εμβόλια» COVID ως εμβόλια.

 

ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CDCΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

Δεν είναι μόνο ο ορισμός των CDC για τις «πρωτοποριακές περιπτώσεις» (!) που ανατρέπει τα δεδομένα. Ακόμη πιο εξωφρενικό και παράλογο είναι το γεγονός ότι τα CDC έχουν εκδώσει δύο διαφορετικές κατευθυντήριες οδηγίες για τον τρόπο επεξεργασίας των τεστ: μία για εμβολιασμένους ασθενείς και μία για μη-εμβολιασμένους. 

  • Από την αρχή της πανδημίας, τα CDC συνέστησαν ότι τα τεστ PCR πρέπει να ελέγχονται σε ένα κύκλο 40 επεξεργασιών (CT). [1] Αυτό είναι αντίθετο με κάθε επιστημονική λογική, σύμφωνα με την οποία κάθε έλεγχος των τεστ σε ένα κύκλο πάνω από 35 επεξεργασιών θα παράγει 97% ψευδώς θετικά αποτελέσματα.[2]  Πράγμα που καθιστά το τεστ ουσιαστικά άχρηστο.[3]

  [1] FDA.gov CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR July 13, 2020 (PDF) Page 35

  [2] Clinical Infectious Diseases September 28, 2020; ciaa1491

  [3] The Vaccine Reaction September 29, 2020  • Jon Rappoport's Blog November 6, 2020  • YouTube TWiV 641 July 16, 2020

Έτσι, εάν κάποιος έχει κάνει «εμβόλιο» COVID, οι οδηγίες των CDC απαιτούν ο έλεγχος του τεστ PCR να γίνεται σε ένα κύκλο 28 επεξεργασιών ή λιγότερων. Ενώ, ο αντίστοιχος έλεγχος για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, πρέπει να γίνεται σε ένα κύκλο 40 επεξεργασιών, με αποτέλεσμα να υπερεκτιμάται υπερβολικά ο πραγματικός επιπολασμός της μόλυνσης. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα μη-εμβολιασμένα άτομα που υποβάλλονται σε τεστ είναι πολύ πιο βέβαιο ότι θα εμφανίσουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, ενώ τα εμβολιασμένα είναι πιο πιθανό ότι θα έχουν μια πιο ακριβή διάγνωση της λοίμωξης. 

ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CDCΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ 

Αλλά οι «θεσμικές» λαθροχειρίες δεν σταματούν εδώ. Τα CDC αποκρύπτουν επίσης τις αποτυχίες των «εμβολίων» και ενισχύει την ψευδο-αφήγηση της «πανδημίας των μη-εμβολιασμένων» μετρώντας μόνο τις «πρωτοποριακές περιπτώσεις» που οδηγούν σε νοσηλεία ή θάνατο. 

Με άλλα λόγια, εάν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα αφού περάσουν 14 ημέρες  μετά τη δεύτερη δόση του «εμβολίου» COVID, δεν αναγνωρίζεται ως σημαντική παρενέργεια («πρωτοποριακά περίπτωση» !!!), εκτός εάν εισαχθεί σε νοσοκομείο ή εάν πεθάνει «από» COVID στο νοσοκομείο, ακόμη και εάν είναι θετικός. 

Για να συνοψίσουμε, οι παρενέργειες που εμφανίζονται σε εμβολιασμένους (οι λεγόμενες «πρωτοποριακές περιπτώσεις») μετρούν μόνο εάν καλύπτονται οι εξής τρεις συντρέχουν οι εξής τρία κριτήρια: 

  • Εάν ο ασθενής έκανε τη δεύτερη δόση της Pfizer ή της Moderna μετά από τουλάχιστον 14 ημέρες (ή τη μία δόση στην περίπτωση της Johnson & Johnson) 
  • Εάν ο ασθενής βρεθεί θετικός για SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας CT 28 ή μικρότερο, με το οποίο αποφεύγονται τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. 
  • Ο ασθενής εισάγεται στο νοσοκομείο για COVID-19 και/ή πεθαίνει εκεί.

 

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ 

Εάν οι εμβολιασμένοι και οι μη-εμβολιασμένοι δεν αντιμετωπίζονταν με τόσο διαφορετικά κριτήρια (σκοπίμως), θα είχε διαπιστωθεί ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο μέρος των νοσηλειών, καθιστώντας την πανδημία COVID ως πανδημία των εμβολιασμένων. Μια έκθεση 30 Αυγούστου 2021 στους The Epoch Times αποκαλύπτει τι συμβαίνει πραγματικά στην πρώτη γραμμή: 

«Μετά από μια σειρά εξετάσεων, ο φίλος μου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Ήταν όμως ευκολότερο για τη γραφειοκρατία του νοσοκομείου να καταχωρήσει την εισαγωγή του ως κρούσμα COVID… Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα σοβαρά κρούσματα COVID αφορούν κυρίως μη-εμβολιασμένα άτομα ... Αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά. Σίγουρα δεν συμβαίνει στο Ισραήλ, την πρώτη χώρα που εμβολίασε πλήρως την πλειοψηφία των πολιτών της κατά του ιού. Τώρα έχει ένα από τα υψηλότερα ημερήσια ποσοστά μόλυνσης και η πλειοψηφία των ανθρώπων που προσβάλλονται από τον ιό (77 % έως 83 %, ανάλογα με την ηλικία) είναι ήδη εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την ισραηλινή κυβέρνηση… Μετά την εισαγωγή του φίλου μου, μίλησα με τη νοσοκόμα στο θάλαμο COVID η οποία μου είπε ότι είχε κάνει και τα δύο εμβόλια, αλλά ένιωθε ανήσυχη: «Τα δύο τρίτα των ασθενών μου είναι πλήρως εμβολιασμένα», είπε. Πώς μπορεί να υπάρξει μια τέτοια αποσύνδεση μεταξύ αυτών που μου είπε η νοσοκόμα του τμήματος COVID και των βασικών αναφορών των μέσων ενημέρωσης; » (The Epoch Times, Aug. 30, 2021) 

Ο πυρήνας του προβλήματος έγκειται στο ότι οι ΗΠΑ δεν προσπαθούν καν να κάνουν έναν ακριβή υπολογισμό. Όπως σημειώνεται από τους The Epoch Times, «τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν αναγνωρίσει δημόσια ότι δεν διαθέτουν ακριβή δεδομένα». Όπως επισημαίνουν οι The Epoch Times: 

«Όταν ακούμε ότι τα “κρούσματα αυξάνονται και ότι τα περισσότερα από αυτά δεν είναι εμβολιασμένα”, πρέπει να ρωτάμε: “Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ένα εμβόλιο και αρρώστησαν, έκαναν δύο εμβόλια και αρρώστησαν ή δεν έκαναν κανένα εμβόλιο;”. Χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει». (The Epoch Times August 30, 2021

Το μόνο που γνωρίζουμε, σύμφωνα με έναν γιατρό που μίλησε στους The Epoch Times, είναι ότι: 

«Tα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο μας δήλωναν οι δημόσιοι υπάλληλοι υγείας.  Αυτά τα “εμβόλια“ δεν κάνουν αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν. Υποτίθεται ότι θα σταματούσαν τη μετάδοση αυτού του ιού και δεν το κάνουν αυτό ».

 

ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CDC:

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡHΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΩΝ-ΜΗ COVID ΩΣ ΝΟΣΟΥΣ COVID 

Πέρα από όλα αυτά, τα νοσοκομεία εξακολουθούν να αναφέρουν ασθένειες που δεν σχετίζονται με τον COVID ως COVID. Όπως αναφέρουν οι The Epoch Times:

«Οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο το κάνουν αυτό από την αρχή της κρίσης του COVID. Τυχαία παραδείγματα: Ο θάνατος ενός νεαρού άνδρας στη Φλόριντα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα καταχωρήθηκε από τους κρατικούς αξιωματούχους υγείας ως θάνατος από COVID … Ο θάνατος ενός εργάτη οικοδομών που σκοτώθηκε πέφτοντας από μια σκάλα καταχωρήθηκε επίσης ως θάνατος από τον COVID... Για να θολώσουν ακόμη περισσότερο τα νερά, ακόμη και οι θάνατοι ανθρώπων που έχουν αρνητικό τεστ για τον COVID πολλές φορές καταχωρούνται ως θάνατοι από COVID…

Ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό παράδειγμα υπερ-καταμέτρησης των θανάτων από COVID, είναι ένα γηροκομείο στο Νιου Τζέρσεϊ που διαθέτει μόνο 90 ​​κρεβάτια αναφέρθηκε ότι είχε 753 θανάτους από τον COVID. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο, είχαν λιγότερους από 20 θανάτους. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των θανάτων υπερεκτιμήθηκε κατά 3.700 %». [The Epoch Times August 30, 2021 ]

 

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ DELTA:

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ OI ΜΗ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 

Σε συνέντευξη στις 29 Ιουνίου 2021, ο Fauci αποκάλεσε την παραλλαγή Delta «ένα παιχνίδι αλλαγής» για τους μη-εμβολιασμένους,  προειδοποιώντας ότι «η Delta θα σαρώσει τους μη-εμβολιασμένους, ενώ οι εμβολιασμένοι θα είναι προστατευμένοι από αυτή». [PBS June 29, 2021

Όμως, στον πραγματικό κόσμο αποδείχθηκε αληθινό το ακριβώς αντίστροφο: η παραλλαγή Delta προσβάλλει ​​κυρίως τους εμβολιασμένους. 

Η παραλλαγή Delta περιέχει τρεις διαφορετικές μεταλλάξεις, όλες στην πρωτεΐνη αιχμής. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την παραλλαγή να αποφεύγει τις ανοσολογικές αντιδράσεις σε όσους έχουν εμβολιαστεί, αλλά όχι σε εκείνους που έχουν φυσική ανοσία, η οποία είναι πολύ ευρύτερη. 

Στις 30 Ιουνίου 2021, εμφανίστηκε στο Fox News (βίντεο παραπάνω), ο επιδημιολόγος και καρδιολόγος Δρ Peter McCullough και επεσήμανε ότι: 

«Είναι πολύ σαφές από την Τεχνική ενημέρωση του Ηνωμένου Βασιλείου  που δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021 ότι το εμβόλιο δεν παρέχει προστασία έναντι Παραλλαγή Delta». [Public Health England, SARS-CoV-2 Variants Technical Briefing 16, June 18, 2021 (PDF) και Covidcalltohumanity.org July 5, 2021 ] 

Ο λόγος για αυτό -επαναλαμβάνουμε- είναι ότι η παραλλαγή Delta περιέχει τρεις διαφορετικές μεταλλάξεις, όλες στην πρωτεΐνη αιχμής. Κι αυτό επιτρέπει σε αυτήν την παραλλαγή να αποφεύγει τις ανοσολογικές αντιδράσεις σε όσους έχουν εμβολιαστεί, αλλά όχι σε εκείνους που έχουν φυσική ανοσία, η οποία είναι πολύ ευρύτερη. 

Ακόμα κι έτσι, η παραλλαγή Delta είναι πολύ πιο ήπια από τις προηγούμενες παραλλαγές, σύμφωνα με την Τεχνική Ενημέρωση του Ηνωμένου Βασιλείου στις 18 Ιουνίου 2021. [Public Health England, SARS-CoV-2 Variants Technical Briefing 16, June 18, 2021 (PDF)]  Σε αυτή την Ενημέρωση, παρουσιάζονται δεδομένα που δείχνουν ότι η παραλλαγή Delta είναι πιο μεταδοτική αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρα και πολύ ευκολότερη στη θεραπεία. Όπως είπε ο McCullough στο Fox News: 

«Είτε κάνετε το εμβόλιο είτε όχι, οι ασθενείς θα έχουν κάποια πολύ ήπια συμπτώματα όπως ένα κρυολόγημα και μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν ... Στους ασθενείς που έχουν σοβαρά συμπτώματα ή είναι σε υψηλό κίνδυνο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απλούς συνδυασμούς φαρμάκων στο σπίτι και να αναρρώσουν από την ασθένεια. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος τώρα να πιέζουμε για εμβολιασμούς». 

Ας αντιπαραβάλουμε την ξεκάθαρη θέση ενός κορυφαίου επιστήμονα με την ακόλουθη δήλωση ενός επαγγελματία πολιτικού, του προέδρου Μπάιντεν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημαρχείου του CNN στο Σινσινάτι του Οχάιο, στα τέλη Ιουλίου 2021:  

«Έχουμε πανδημία για όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Είναι τόσο βασικό, τόσο απλό. Εάν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να νοσηλευτείτε, ούτε να πάτε σε μονάδα ΜΕΘ, ούτε να πεθάνετε. Εάν εμβολιστείτε, δεν πρόκειται να πρόκειται να προσβληθείτε από τον COVID».  [CBS 8 News July 21, 2021

Ωστόσο, η Δρ Leana Wen, γιατρός έκτακτης ανάγκης και επισκέπτρια καθηγήτρια πολιτικών και διαχείρισης της υγείας στο Milken School of Public Health του Πανεπιστημίου George Washington στην Ουάσιγκτον, ήρθε σε αντίθεση με τον πρόεδρο, λέγοντας ότι είχε παρασύρει τους Αμερικανούς, λέγοντάς τους ότι εάν είναι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται μάσκα, ότι δεν μπορούν να προσβληθούν από τον ιό ή να τον μεταδώσουν. Όπως μεταδόθηκε από το CNN Health

«Η Dr Leena Wen αμφισβήτησε τους εσφαλμένους ισχυρισμούς του προέδρου Μπάιντεν ότι εάν είστε εμβολιασμένοι δεν θα κολλήσετε τον Covid-19 ή την παραλλαγή Delta. Όπως δήλωσε η Dr. Wen “Πραγματικά απογοητεύτηκα. Είχα την εντύπωση ότι ο πρόεδρος απαντούσε σε ερωτήσεις σαν να μιλούσε με τα δεδομένα ενός μηνός πριν. Οι δηλώσεις του δεν έχουν καμιά σχέση με τα όσα συμβαίνει στην πραγματικότητα τώρα. Νομίζω ότι μπορεί να παρέσυρε τους ανθρώπους». [CNN Health July 22, 2021]

Το CNN πρόσθεσε ότι η Wen είχε πει στον πολιτικό σχολιαστή του Anderson Cooper ότι «πολλές απαντήσεις σχετικές με τον Covid-19 παραμένουν άγνωστες. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν οι εμβολιασμένοι προστατεύονται από ήπιες ασθένειες ή εάν μπορεί να είναι ακόμα μεταδοτικοί από τους άλλους ανθρώπους».

 

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 

Τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου που δείχνουν ότι η παραλλαγή Delta είναι πολύ πιο ήπια από τους προηγούμενους ιούς SARS-CoV-2, ανατρέπει τον ισχυρισμό ότι η αποφυγή σοβαρής νόσησης δείχνει ότι τα «εμβόλια» λειτουργούν. Δεδομένου ότι η παραλλαγή Delta συνήθως δεν προκαλεί σοβαρή νόσηση, δεν έχει κανένα νόημα να αποδοθεί στο «εμβόλιο» η ηπιότερη ασθένεια. 

Αλλά, εάν η Delta είναι η πιο ήπια παραλλαγή του κορωνοϊού μέχρι τώρα, γιατί τόσοι πολλοί «εμβολιασμένοι» καταλήγουν στο νοσοκομείο; Ενώ δεν έχουμε ακόμη σαφή απάντηση: αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE) λειτουργεί ή ότι εναλλακτικά, θα μπορούσε να δείχνει ότι οι παρενέργειες των «εμβολίων» αναφέρονται λανθασμένα ως «πρωτοποριακές περιπτώσεις» (δηλαδή, σπάνιες). 

Όποια κι αν είναι η απάντηση, τα δεδομένα από περιοχές με υψηλά ποσοστά μετάδοσης του ιού COVID δείχνουν μια ανησυχητική τάση. 

  • Στο Ισραήλ, στις 1 Αυγούστου 2021, ο διευθυντής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας του Ισραήλ, Dr. Sharon Alroy-Preis,δήλωσε ότι: «Εμφανίζονται επίσης στοιχεία για την εκδήλωση πιο σοβαρής νόσου μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, ιδιαίτερα σε άτομα άνω των 60 ετών». Bloomberg August 1, 2021 (Archived) 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις  5 Αυγούστου 2021, ο Dr Kobi Haviv, διευθυντής του νοσοκομείου Herzog στην Ιερουσαλήμ, εμφανίστηκε στο Channel 13 News, και ανέφερε ότι: «το 95% των βαριά ασθενών με COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι και αποτελούν το 85 % έως 90% των νοσηλειών που σχετίζονται με τον COVID». American Faith August 8, 2021 

  • Στη Σκωτία, τα επίσημα στοιχεία για τις νοσηλείες και τους θανάτους δείχνουν ότι το 87% αυτών που πέθαναν από τον COVID-19 στο τρίτο κύμα που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου ήταν εμβολιασμένοι. (The Daily Expose July 29, 2021
  • Στο Γιβραλτάρ, που έχει ποσοστό εμβολιασμού 99%, τα κρούσματα COVID αυξήθηκαν κατά 2.500% από τις 1 Ιουνίου 2021. (Big League Politics August 4, 2021) 
  • Στην Ισλανδία, με ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 82%, το 77% των νέων περιπτώσεων COVID είναι πλήρως εμβολιασμένοι. (Epoch Times August 30, 2021
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα στοιχεία δείχνουν μια παρόμοια τάση μεταξύ των ατόμων άνω των 50 ετών. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, οι μερικώς και πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 68% των νοσηλειών και το 70% των θανάτων από COVID. [Evening Standard August 20, 2021
  • Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια έρευνα των CDC για ένα ξέσπασμα της COVID στην κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης, μεταξύ 6 και 25 Ιουλίου 2021, διαπίστωσε ότι το 74% των ατόμων που έλαβαν διάγνωση του COVID-19 και το 80% των νοσηλειών αφορούσε πλήρως εμβολιασμένους.Οι περισσότερα, αλλά όχι όλοι, είχαν την παραλλαγή Delta. [CDC MMWR July 30, 2021;70] και [CNBC July 30, 2021]

Τα CDC διαπίστωσαν επίσης ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι που προσβάλλονται από τη λοίμωξη έχουν τόσο υψηλό ιικό φορτίο όσο και οι μη-εμβολιασμένοι που μολύνονται.  [NBC News August 7, 2021

Το ίδιο διαπιστώθηκε σε βρετανική μελέτη, ένα πρότυπο της οποίας δημοσιεύτηκε στα μέσα Αυγούστου 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι είναι εξίσου μολυσματικοί με τους μη-εμβολιασμένους. [Impact of Delta on Viral Burden and Vaccine Effectiveness in the UK (PDF) και CBS News August 19, 2021

Είναι ενδιαφέρον ότι μια μελέτη στο Lancet που εξέτασε σημαντικές λοιμώξεις σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στο Βιετνάμ που έκαναν το «εμβόλιο» της AstraZeneca για την COVID, διαπίστωσε ότι «τα ιογενή φορτία 'πρωτοποριακών περιπτώσεων" μόλυνσης Delta ήταν 251 φορές υψηλότερα από εκείνα των περιπτώσεων που μολύνθηκαν με παλιά στελέχη του ιού που εντοπίστηκαν μεταξύ Μαρτίου- Απρίλιος 2020». [The Lancet, Preprint August 10, 2021

Επιπλέον, δεν βρήκαν συσχέτιση μεταξύ των επιπέδων εξουδετέρωσης των αντισωμάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο και των ιικών φορτίων ή της ανάπτυξης συμπτωμάτων. Σύμφωνα με τους συγγραφείς: 

«Οι “πρωτοποριακές περιπτώσεις» μόλυνσης από την παραλλαγή Delta σχετίζονται με υψηλά ιικά φορτία, παρατεταμένη θετικότητα PCR και χαμηλά επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβόλια, πράγμα που εξηγεί τη μετάδοση μεταξύ των εμβολιασμένων».

 

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

ΩΣ... ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει ένα επιπλέον μπέρδεμα: Το γεγονός ότι εμβολιασθήκατε δεν σημαίνει ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι κάνατε το εμβόλιο. Επιβεβαιώνεται ότι «εμβολιαστήκατε» μόνο εάν ο εμβολιασμός έχει καταχωρηθεί στον ιατρικό σας φάκελο, πράγμα που δεν συμβαίνει μερικές φορές εάν πηγαίνετε σε προσωρινό κέντρο εμβολιασμού, για παράδειγμα σε κάποιο φαρμακείο. Όπως αναφέρει το CNN: 

«Εάν είστε μεταξύ των αμέτρητων ατόμων που δεν έκαναν τα εμβόλια σε ιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενδέχεται να μην υπάρχει αρχείο που να επιβεβαιώνει τον εμβολιασμό σας». CNN April 26, 2021

Για να υπολογίζεστε πραγματικά ως άτομο «επιβεβαιωμένα εμβολιασμένο», πρέπει να στείλετε την κάρτα εμβολιασμού σας στο γραφείο του γιατρού της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και να την προσθέσετε στον ηλεκτρονικό ιατρικό σας φάκελο. Εάν εμβολιαστήκατε σε φαρμακείο, θα πρέπει να επαληθεύσετε ότι διαβίβασαν την απόδειξη του εμβολιασμού σας στο γιατρό σας. Στη συνέχεια, τα γραφεία πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι υπεύθυνα για την ανταλλαγή δεδομένων ανοσοποίησης των ασθενών τους με το κρατικό πληροφοριακό σύστημα ανοσοποίησης.

Οι αποδείξεις εμβολιασμού που καταγράφονται από τον ασθενή γίνονται δεκτές μόνο εάν πρόκειται για εμβόλια γρίπης και πνευμονιόκοκκου, όχι για εμβόλια COVID-19. [Immunize.org Documenting Vaccination

 Αυτό σημαίνει ότι εάν εμβολιαστήκατε πριν από αρκετές εβδομάδες σε κλινική εμβολιασμού και, εν συνεχεία, εισαχθήκατε σε νοσοκομείο με συμπτώματα COVID, θα υπολογίζεστε ως εμβολιασμένος μόνο εάν o εμβολιασμός σας έχει καταχωρηθεί στο ιατρικό σύστημα. 

Αυτό μπορεί να στρεβλώσει τα στατιστικά στοιχεία, επειδή γνωρίζουμε ότι τα CDC διαπιστώνουν την κατάσταση του εμβολιασμού αντιστοιχίζοντας την παρακολούθηση περιπτώσεων SARS-CoV-2 και τα δεδομένα CAIR2. χρησιμοποιώντας αναγνωριστικά και αλγόριθμους σε επίπεδο ατόμου.

[MMWR August 27, 2021; 70(34): 1170-1176

Όπως σημείωσε ο John Zurlo, διευθυντής τμήματος λοιμωδών νόσων στο πανεπιστήμιο Thomas Jefferson: «η έλλειψη αξιόπιστων αρχείων για τα εμβόλια, περιπλέκει τις προσπάθειες για την ακριβή κατανόηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου και τον προσδιορισμό του αριθμού των νοσηλειών και θανάτων που προκύπτουν από “πρωτοποριακές λοιμώξεις” από τον COVID-19».  [Philadelphia Enquirer August 31, 2021]

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 

Κλείνοντας, αξίζει να θυμηθούμε ότι η εκστρατεία εμβολιασμού για την COVID αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας κλινικής δοκιμής. Όπως σημειώνει η Dr Lidiya Angelova σε πρόσφατο άρθρο στη Genuine Prospect: 

«Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι συμμετέχουν στο μεγαλύτερο κλινικό πείραμα της εποχής μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, οι αρχές υγειονομικής περίθαλψης, πολιτικοί, διασημότητες και δημοσιογράφοι προωθούν τις πειραματικές ιατρικές θεραπείες (που κακώς ονομάζονται εμβόλια COVID-19) ως ασφαλείς και αποτελεσματικές, ενώ στην πραγματικότητα αυτές οι θεραπείες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο κλινικής έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τέτοιου είδους ισχυρισμούς και ότι τα άτομα που συμμετέχουν είναι υποκείμενα των δοκιμών». [Genuine Prospect August 31, 2021] 

Όπως φαίνεται σε ένα γράφημα για το Genuine Prospect, υπό κανονικές συνθήκες, η κλινική έρευνα ακολουθεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο που ξεκινά με δοκιμές σε κυτταρικές καλλιέργειες. Ακολουθούν οι δοκιμές σε ζώα καιστη συνέχεια, περιορισμένες δοκιμές σε ανθρώπους σε 4 φάσεις

  • Φάση 1: συμμετέχουν έως 100 άτομα που παρακολουθούνται από μία εβδομάδα έως αρκετούς μήνες. 
  • Φάση 2: συμμετέχουν αρκετές εκατοντάδες άτομα που παρακολουθούνται επί έως και 2 χρόνια. 
  • Φάση 3: συμμετέχουν αρκετές εκατοντάδες έως 3.000 άτομα που παρακολουθούνται επί 1 έως 4 χρόνια. 
  • Φάση 4: συμμετέχουν αρκετές χιλιάδες άτομα που παρακολουθούνται επί τουλάχιστον ένα έτος ή περισσότερο.  
  • Μετά από κάθε φάση, τα δεδομένα εξετάζονται για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα και οι ανεπιθύμητες ενέργειες. 

Τα χρονοδιαγράμματα για αυτά τα στάδια και τις φάσεις δεν τηρήθηκαν σε κανένα από τα «εμβόλια» COVID.  

Οι περισσότερες δοκιμές Φάσης 3 ολοκληρώθηκαν μέχρι το τέλος του 2020 και όλοι όσοι έκαναν τα εμβόλια, από τότε που κυκλοφόρησαν με «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA), είναι μέρος μιας κλινικής δοκιμής Φάσης 4, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι. [Red Voice Media June 22, 2021

Και δεδομένου ότι οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί, απλώς δεν μπορεί κανένας να διατυπώνει οριστικούς ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια των «εμβολίων», και ιδιαίτερα τη μακροπρόθεσμη ασφάλειά τους. 

Όπως σημειώνει η Angelova: 

«Όταν εργαζόμουνα στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID / Fauci)… παρακολούθησα το μάθημα Ethical and Regulatory Aspect of Clinical Research (Ηθική και Κανονιστική Άποψη Κλινικής Ερευνάς)… Ο πρώτος κανόνας που διδαχθήκαμε ήταν ότι Η κλινική έρευνα πρέπει να είναι ηθική”… Όλες οι ηθικές πτυχές της κλινικής έρευνας έχουν παραβιαστεί με τα εμβόλια COVID-19

Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να απαιτήσει από αυτούς να συμμετέχουν σε πειραματικές ιατρικές θεραπείες, ασκώντας πιέσεις ή εκβιασμούς και ότι σε κανέναν δεν επιτρέπεται να τους επιβάλλει τιμωρίες επειδή αρνούνται να υποβληθούν σε πειραματικές ιατρικές θεραπείες. 

Η μαζική χρήση των εμβολίων-COVID-19 και τα μέτρα-COVID-19 παραβιάζουν τα άρθρα 2, 3, 5, 9, 11, 12, 13, 18, 20, 25, 27, 28 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (UDHR)». [Genuine Prospect August 31, 2021] 

 
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι 
θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της ertopen.com .