«Χωρίς κουδούνι»: Πρόγραμμα για μαθητές Γυμνασίου από το δήμο Κομοτηνής

Καλοκαιρινό  Πρόγραμμα  Δημιουργικής  Απασχόλησης Μαθητών  Γυμνασίων  με τίτλο «  Χ ω ρ ί ς   κ ο υ δ ο ύ ν ι  » υλοποιεί ο δήμος Κομοτηνής. Το πρόγραμμα  αυτό σχεδιάστηκε από  τη  Σχολική  Επιτροπή  Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής , για να προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες των  Γυμνασίων του Δήμου  Κομοτηνής , τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από μια σειρά δραστηριότητες που σκοπό έχουν τη  διασκέδαση , τη  ψυχαγωγία,  την  άθληση  και την ενημέρωση. 

Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων του Δήμου Κομοτηνής  που το Σχολικό Έτος  2012–2013 φοίτησαν στην Α΄,  Β΄,  Γ΄  τάξη  και στα παιδιά της έκτης δημοτικού που το νέο έτος θα φοιτήσουν στο γυμνάσιο. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο 1o ΛΥΚΕΙΟ Κομοτηνής από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 έως και την  Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 καθημερινά  από τις  10.00΄ Π.Μ.  έως  τις  13.00΄ Μ.Μ. 

Η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών στις δραστηριότητες του προγράμματος  είναι   ΔΩΡΕΑΝ  και  φυσικά   ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Ο κάθε ένας μαθητής & μαθήτρια που επιθυμεί να συμμετέχει,  θα έχει τη δυνατότητα  να επιλέξει όσες και όποιες δραστηριότητες του αρέσουν ανάμεσα στις δραστηριότητες που ακολουθούν.

Ρεπορτάζ: Μαρία Νικολάου 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03/07/2013 - 09:52