Πάτρα: Δόθηκαν είδη τροφής και πρώτης ανάγκης σε 1.300 οικογένειες

Οικονομικά αδύναμοι πολίτες σε Πάτρα, Παραλία και Βραχνέικα εκτός από τα τρόφιμα πήραν και την κάρτα για δωρεάν ρούχα από την Δημοτική Ιματιοθήκη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, για άλλη μία φορά, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013,  η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας από την Τράπεζα Τροφίμων (Κοινωνικό Παντοπωλείο) του Δήμου Πατρέων που λειτουργεί με ευθύνη του Κοινωνικού Οργανισμού και με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Δόθηκαν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης σε πάνω από 1300 οικογένειες του Δήμου Πατρέων και τα περιφερειακά γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας και Βραχναίικων.

Παράλληλα, οι δικαιούχοι προμηθεύτηκαν και την ειδική κάρτα της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρέων , ώστε να λάβουν δωρεάν ρουχισμό.

Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κυρία Αναστασία Παπαντωνοπούλου, σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέφεραν και αυτή τη φορά από το υστέρημά τους, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην Τράπεζα Τροφίμων του  Κοινωνικού Οργανισμού, για αυτούς που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους χορηγούς, τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Οργανισμού και τους εθελοντές, για την πολύτιμη προσφορά τους προς τους συνδημότες μας, που βρίσκονται σε ανάγκη και που ο αριθμός και οι ανάγκες τους διαρκώς αυξάνονται.

Δεσμευόμαστε όλοι, διοίκηση και εργαζόμενοι, ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, προκειμένου να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, σε συνδυασμό με την πολύτιμη αρωγή Πολιτών, Οργανώσεων, Φορέων και Επιχειρήσεων, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε ολόψυχα».



Πηγή: www.patrastimes.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54