Ημερίδα του ΚΚΕ για την ενέργεια και τον Ορυκτό πλούτο στην Αλεξανδρούπολη

 

Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, ημερίδα με θέμα: «Ενέργεια και Ορυκτός Πλούτος: Για τα μονοπώλια  ή για τις λαϊκές ανάγκες; Το παράδειγμα της Θράκης» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος. Θα υπάρξει παρέμβαση από τον Χρήστο Τρέλλη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας-Θράκης του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος.

 

 Στην ενότητα «O ορυκτός πλούτος στην Περιοχή μας,  επιπτώσεις από την εκμετάλλευση του χρυσού» θα μιλήσουν ο Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας-Θράκης του ΚΚΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ

Στην ενότητα «Μονοπώλια και ορυκτός πλούτος - ενέργεια, επιπτώσεις στα εργασιακά δικαιώματα», θα υπάρχουν παρεμβάσεις από τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης Νίκο Παπαθανασίου.

Στην Ημερίδα θα παρέμβουν εκπρόσωποι  Επιμελητηρίων, Σωματείων και άλλων Μαζικών Φορέων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54