Eιδήσεις από την ΕΡΑ Ηρακλείου

Στο Ηράκλειο ο Ευαγγ. Βενιζέλος 
 
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε περιοχές του νησιού και οργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση η οποία πιθανότατα θα γίνει σε μεγάλο δήμο της ενδοχώρας.
 
Επισήμως στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιαν. Μιχελογιαννάκης  
 
Την ένταξη του βουλευτή Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, στον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε o πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος, Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του στη Βουλή. Ανάλογη επιστολή απέστειλε και ο βουλευτής.
Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανήκε στην ομάδα των ανεξάρτητων Βουλευτών (καθώς είχε αποχωρήσει από την ΔΗΜΑΡ με την οποία είχε εκλεγεί), ενώ είχε ενταχθεί στο Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, το οποίο συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την Τετάρτη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είχε υπογράψει και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για την ΕΡΤ.
Η πλήρης ένταξη του Ηρακλειώτη βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ,  έχει γίνει από τις 24 Ιουνίου, σήμερα όμως ανακοινώθηκε και από το Προεδρείο  της Βουλής .
 
 
Δικαίωση δανειολήπτριας
 
Δανειολήπτρια δικαιώθηκε και από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, σε μια απόφαση σταθμό όπως χαρακτηρίζεται από νομικούς κύκλους. Κι’ αυτό γιατί το δικαστήριο, εκτός από το κούρεμα του χρέους κατά 50%, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε τέτοιο νομικό επίπεδο και το δάνειο που είχε λάβει από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.
Συγκεκριμένα για δάνειο 320.000 ευρώ θα πληρώσει λιγότερο από 170.000 ευρώ, με τετραετή περίοδο χάριτος. 
 
 
Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών 
 
Ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες από την αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών στα Χανιά. Ο Αλβανός συνελήφθη κατά τη διάρκεια συναλλαγής με αστυνομικό που παρίστανε τον αγοραστή. Η συμφωνία αφορούσε την αγοραπωλησία ενός κιλού ηρωίνης, ωστόσο ο 34χρονος εμφανίστηκε με 56,5 γραμμάρια για τα οποία ζήτησε 750 ευρώ.
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54