Μοιράζουν τις προσλήψεις στο μόρφωμα της ραδιοτηλεόρασης του υπ. Οικονομικών

Το ΠΑΣΟΚ στη ΔΤ , η ΔΗΜΑΡ στη  ΔΡ! Ο Αντώνης Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έβαλε βέτο και έγινε αντιπρόεδρος και η ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε από το σχήμα, πήρε τον τομέα του ραδιοφώνου, σε συνεργασία με τους πρώην εκσυγχρονιστές που σήμερα  υποστηρίζουν την Σημιτική “Κίνηση των 58″. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεδιπλωθούν κι άλλες πρωτοβουλίες στο χώρο και του ιδιωτικού ραδιοφώνου, όπως αποκαλύπτουμε στην έντυπη έκδοση των Τυπολογιών, αυτή την Κυριακή στο “Π”.

Τη ώρα που οι νεοδημοκράτες περιμένουν τη διαδικασία των προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ ή το “μερίδιο” που τους αντιστοιχεί σε ΔΤ και ΔΡ, ο Παντελής Καψής και η ΔΗΜΑΡ, επεξεργάζονται το νέο σχήμα, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, το οποίο ελέγχεται από το υπ. Οικονομικών και το Γκίκα Μάναλη. Στην περίπτωση της τηλεόρασης πρόσωπα που τοποθετήθηκαν στην ΕΡΤ από την εποχή του Χ. Πρωτόπαπα έχουν τον πρώτο λόγο στην ενημέρωση, ενώ η ΔΗΜΑΡ έχει μερίδιο στο σκέλος του προγράμματος. Στο ραδιόφωνο που αναπτύσσεται τώρα, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έχει αναλάβει τις επαφές με πρόσωπα για να στελεχώσουν τις διευθυντικές θέσεις που θα προκύψουν και τις ώρες του προγράμματος.

Όλα αυτά, χωρίς καμία διαδικασία διαφάνειας, ενώ η  διοίκηση της ΝΕΡΙΤ  περιορίζεται σε …διαβουλεύσεις, και σε κόντρες για το πως θα γίνει στο μέλλον η “μοιρασιά” σε συγκεκριμένες εταιρείες του τηλεοπτικού προγράμματος.

www.typologies.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54