Και νέα αυτοκτονία – Σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κατερίνης

Γροθιά στο στομάχι, η νέα αυτοκτονία ενός 45χρονου το πρωί στο κέντρο της Κατερίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του Μεγάρου Παπαγεωργίου, έπεσε σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια κατέληξε στο δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων εκείνην την ώρα καθόταν στα μαγαζιά του ισογείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία που απέκλεισε το χώρο. Ο άτυχος 45χρονος διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο.

Παρότι δεν γνωρίζουμε τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην πράξη αυτή, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μία εβδομάδα  είχε συγκλονιστεί και πάλι η ελληνική κοινή γνώμη από την αυτοκτονία του Νίκου Τζιανή στη Λάρισα ο οποίος στην επιστολή που άφηνε πίσω του ευχόταν όλους όσοι έφεραν σε αυτήν την κατάσταση τον ίδιο αλλά και τον ελληνικό λαό  «το αίμα του να γίνει ποτάμι και να τους πνίξει».


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν προ ημερών από την ΕΛΣΤΑΤ   ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Ελλάδα το διάστημα 2009-2011 ανέρχεται στις 1245 αυτοκτονίες ενώ τον Νοέμβριο το υπ. Δημόσιας Τάξης, έκανε λόγο για 3.124 τελεσθείσες αυτοκτονίες και απόπειρες από το 2009 μέχρι τον Αύγουστο του 2012.

Πηγή: Katerini News

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05/07/2013 - 17:17