Το θέμα Τατσόπουλου στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνεδρίαση έχει προσκληθεί και ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «έχει θέσει στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος». - See more at: http://left.gr/news/synedriazei-tin-paraskeyi-proedreio-tis-ko-toy-syriza#sthash.NpYBevZu.dpuf

Το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου για «συμπάθεια» ορισμένων εντός του κόμματος προς τις «ιδέες τρομοκρατών», θα τεθεί σήμερα στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία παρών θα είναι και ο βουλευτής. Χθες ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανακοίνωσε ότι θέτει την παραίτηση του στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Βαρύ χαρακτήρισε το κλίμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Πρόσθεσε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Τατσόπουλος προκαλεί το κόμμα του σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα τονίζοντας  ότι  δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.


 

 

 

 

 

Χθες με σχόλιο του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωνε:

«Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη.΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ»

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ΑΝΤ1 και ενόψει της συνεδρίασης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης κράτησε χαμηλούς τόνους.

«Όταν ανακύπτουν προβλήματα συζητούνται στο προεδρείο της Κ.Ο.» ανέφερε προσθέτοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα διαφορετικό από τα άλλα» και «στο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν κόβουμε με μαχαίρι κεφάλια, αν ακουστεί μία διαφορετική άποψη».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10/01/2014 - 12:47