Πρωινή Ενημέρωση από το νησί των Φαιάκων

Συντονιστείτε στις 8 ακριβώς και για ένα τετράωρο στην Πρωινή Ενημέρωση που θα εκπέμψει ζωντανά από το  Στούντιο 4 της ΕΡΑ Κέρκυρας. Με 4 κάμερες, βίντεο, link στους δρόμους της Κέρκυρας και 30 διαφορετικά θέματα. Η τηλεοπτική εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 8 έως τις12 το μεσημέρι μέσω της ΕΡΤ-3, του www.ertopen.com, του thepressproject.gr και την συχνότητα της ΕΡΑ Κέρκυρας στους 99,3MHz. Παράλληλα θα μεταδοθεί από όλους τους περιφερειακούς ραδιοσταθμούς της ΕΡΤ σε όλη την επικράτεια. 

Οι συντελεστές της Πρωινής Ενημέρωσης που πήρα το δισάκι τους και γυρίζουν όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας τον αγώνα όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ ετοιμάζουν μια υπερπαραγωγή για το διήμερο αυτό.

Ήδη έχουν επιλεγεί 30 θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ η παραγωγή θα γίνει από κεντρικό σημείο της Κέρκυρας με τρεις κάμερες (!), επιτόπιο ρεπορτάζ και πολλά βίντεο.

Η «Πρωινή Ενημέρωση» θα δώσει έμφαση στα τοπικά θέματα και προβλήματα. αλλά θα αναδείξει κάτω από θετικό πρίσμα τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στο νησί των Φαιάκων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54