ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί

 


Με την ολοκλήρωση της «Πρωινής Ενημέρωσης» που πραγματοποιήθηκε από το στούντιο της ΕΡΑ Ιωαννίνων, οι απολυμένοι – εργαζόμενοι του ιστορικού σταθμού αισθάνονται ακόμη πιο δυνατοί. Παράλληλα, ευχαριστούν τους  συναδέλφους που παρέμειναν στα Γιάννενα για τέσσερις ημέρες και αφιέρωσαν 15 σχεδόν ώρες τηλεοπτικού προγράμματος με τα θέματα και τα προβλήματα της Ηπείρου.

Σημαντική, αν μη τι άλλο, ήταν η συνεισφορά και συμμετοχή των εκπροσώπων των τοπικών φορέων των τεσσάρων νομών που βρέθηκαν στο στούντιο της ΕΡΑ και μίλησαν στην «Πρωινή Ενημέρωση», αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και τις προσπάθειες που φορείς και πολίτες καταβάλουν από τη μια και την έλλειψη πολιτικής βούλησης και στρατηγικού σχεδιασμού των εκάστοτε κυβερνήσεων από την άλλη. Ακόμη, ευχαριστούν την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) για τη συνδρομή που παρείχε ώστε η «Πρωινή Ενημέρωση» να έρθει στα Γιάννενα για τέσσερις μέρες, τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης που συνέδραμαν σημαντικά την όλη προσπάθεια.


Κεντρικό θέμα του τετραημέρου ήταν το αιφνίδιο κατέβασμα του πομπού στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, για την οποία όλοι οι φορείς απαιτούν να επαναλειτουργήσει άμεσα. Όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων κατήγγειλαν τη φίμωση του ιστορικού σταθμού που εκπέμπει επί 65 ολόκληρα χρόνια στην Ήπειρο, θεωρώντας ότι το κατέβασμα του πομπού αποτελεί πλήγμα για τη Δημοκρατία και την ενημέρωση των πολιτών, κυρίως δε των κατοίκων των επιμεθόριων χωριών και των ορεινών οικισμών.

Οι απολυμένοι – εργαζόμενοι εκτιμούν πως ο αγώνας τους δεν πρόκειται να πάει χαμένος και σύντομα η τοπική ΕΡΑ θα έχει και πάλι τη δική της ισχυρή φωνή, προσφέροντας έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία και από τα ερτζιανά. Τέλος, υπενθυμίζουν ότι το πρόγραμμα που παράγεται μπορείτε να το ακούσετε, έως ότου ανεβεί ο πομπός, μέσω του διαδικτύου (ertopen.com).

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54