Απεργία από σήμερα τα ξημερώματα σε ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ-ΕΛΑΙΣ-ΜΙΝΕΡΒΑ-LEVER

Στο πλευρό των απεργών τάσσεται το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Εύβοιας, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:  "Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ   στηρίζει την απόφαση της Πανελλαδικής Ένωσης Εργατ/κού & Υπαλληλικού Προσωπικού Ελαιουργο/είων  - Πυρηνελαιουργείων – Σπορελαιουργείων Καλλυντικών & Απορρυπαντικών, για την απεργία όλου του κλάδου (ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ – ΕΛΑΙΣ – ΜΙΝΕΡΒΑ – LEVER κ.ά. )

στις 28/1/2014, με αίτημα την ακύρωση των απολύσεων στην Εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ.

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/1/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00 π.μ..

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ"



 


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.)                                

"Η Ομοσπονδία μας στηρίζει μ’ όλες τις δυνατότητες που έχει, την απόφαση της Πανελλαδικής Ένωσης Εργατ/κού & Υπαλληλικού Προσωπικού  Ελαιουργοσαπ/είων-Πυρηνελαιουργείων-Σπορελαιουργείων Καλλυντικών & Απορρυπαντικών, για απεργία όλου του κλάδου ( ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ-ΕΛΑΙΣ-ΜΙΝΕΡΒΑ-LEVER κ.ά.) στις 28/1/2014.

Στόχος της απεργίας είναι η ακύρωση των 6 απολύσεων στην εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ. Οι συγκεκριμένες απολύσεις καμία σχέση δεν έχουν με τη διάσωσή της, όπως επικαλείται η διοίκηση της εταιρείας, μοναδικός στόχος είναι η τρομοκράτηση των εργαζομένων, η κατάργηση των εργατικών κατακτήσεων και η διάλυση του Σωματείου.

Αυτό φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις της εταιρείας, που παρουσιάζει μια ανοδική πορεία οσ’ αναφορά τα οικονομικά.

Αλήθεια!! τι εξυπηρετούν οι απολύσεις όταν αναγκάζει το προσωπικό να δουλεύει υπερωριακά ενώ ταυτόχρονα  συζητάει μάλιστα και για νέες προσλήψεις. Σε συνάντηση που είχαμε, στις 24/1/2014 στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, ενώ από πλευράς Σωματείου αναπτύχθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να υπάρξει συμφωνία, από την διοίκησης της εταιρείας, ήρθαν , άκουσαν και απήλθαν.

                                         Ο  ΣΤΟΧΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΑΡΟΣ

Φαίνεται καθαρά ότι η εταιρεία κινείται στην κατεύθυνση να ξεμπερδεύει με τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις στο χώρο της, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει τους νέους μνημονιακούς μισθούς που πρόσφεραν οι τελευταίες κυβερνήσεις και τρόϊκα.  Η επίθεση στους εργαζόμενους του ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ είναι η επίθεση που καθημερινά αναπτύσσετε σ’ όλους τους εργασιακούς χώρους του κλάδου μας.

                            ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΘΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ  - ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΝ  ΟΙ  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  28/1/2014 & ΩΡΑ 6.00 Π.Μ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ  ΣΤΗ  ΡΙΤΣΩΝΑ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ".     

                                          
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54