Συναγερμός ανθρωπιάς στην Κέρκυρα

Αύριο ο τηλεμαραθώνιος. Δεκάδες εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων

Συναγερμός ανθρωπιάς κ ευαισθησίας για να σωθεί, όσο περνάει από το χέρι των ανθρώπων, βεβαίως,  ένα αγοράκι μόλις 4,5 χρονών, έχει σημάνει στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για το μικρό Παναγιώτη Γεωργοτά,  που πάσχει από νευροβλάστωμα, μία εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου, και ο οποίος τους τελευταίους 20 μήνες δίνει μία πολύ δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Για να υπάρχει ελπίδα ζωής για το μικρό Πανούλη χρειάζονται  χρήματα –περίπου 250.000 ευρώ -προκειμένου να διακομισθεί  και να εισαχθεί στο Memorial Cancer Center της Νέας Υόρκης.

 

Οι γονείς του λοιπόν μαζί με φίλους της οικογένειας αρχικά και τώρα ολόκληρη η κοινωνία της Κέρκυρας προσπαθούν να  κρατήσουν  ζωντανή την ελπίδα επιβίωσης του παιδιού .Κατ αρχάς, εκτός από τον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχτεί στην ALPHA BANK -680 00 2787 003494- έχει δημιουργηθεί  σελίδα στο facebook – με πάνω από 12.000 φίλους -όπου εθελοντές κ φίλοι της οικογένειας ενημερώνουν για την πορεία της υγείας του μικρού, αλλά και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι φορείς, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

Εκδηλώσεις κάθε είδους, μια και φιλαρμονικές και χορωδίες της Κέρκυρας, καθώς και εθελοντές επαγγελματίες μουσικοί δίνουν συναυλίες,  θεατρικές ομάδες Λυκείων δίνουν παραστάσεις, ποδοσφαιρικές ομάδες της Κέρκυρας  φιλικούς αγώνες, πραγματοποιούνται παζάρια χειροτεχνίας, ή γλυκών.

Στα περισσότερα σχολεία της Κέρκυρας, όλων των βαθμίδων, έχουν στηθεί κουμπαράδες όπου τα παιδιά ανοίγουν τους προσωπικούς τους κουμπαράδες για να βοηθήσουν,  ενώ αύριο, Τετάρτη, πραγματοποιείται ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ από το τοπικό κανάλι START CHANNEL, ο οποίος θα μεταδοθεί και μέσω  internet  για όσους εκτός Κερκύρας θέλουν να τον παρακολουθήσουν -startmedia.gr

H Σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/groups/511458078974630/ ή διαφορετικά να γράψετε στο search του facebook  Ελπιδα για τον Πανουλη.

 

Πηγή: ΕΡΑ Κέρκυρας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54