Ειδήσεις από την ΕΡΑ Κομοτηνής

ΔΤ συνάντησης Καραγιουσούφ - Εκπαιδευτικών Α'βαθμιας

Τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ροδόπης κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ επισκέφτηκε στο πολιτικό του γραφείο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Νομού Ροδόπης. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην πιθανή συγχώνευση ορισμένων εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής.

Οι εκπαιδευτικοί τόνισαν ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει τις θέσεις εργασίας, χωρίς να εφαρμόζονται αμιγώς παιδαγωγικά κριτήρια, με αποτέλεσμα συνάδελφοί τους να χάνουν τις θέσεις τους. Ακόμη οι εκπαιδευτικοί υπογράμμισαν το θέμα της πιθανής υποβάθμισης ορισμένων σχολείων, γεγονός που έχει αποδειχθεί πως συνεπάγεται απώλεια θέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων (ξένες γλώσσες- φυσική αγωγή), αφήνοντας τους μαθητές των σχολείων αυτών χωρίς πλήρες σχολικό πρόγραμμα. Επιπλέον οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν να δοθεί εκ νέου επαρκής χρηματοδότηση στους επιμορφωτές και στα πανεπιστήμια, ώστε να λειτουργήσουν πάλι τμήματα εξομοίωσης των πτυχίων διετούς φοίτησης των αποφοίτων των παιδαγωγικών ακαδημιών. Τέλος οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν να δημιουργηθούν νηπιαγωγεία στον ορεινό όγκο της Ροδόπης, για την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για το δημοτικό σχολείο.

Ο βουλευτής κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψή τους και υπογράμμισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει και πως η παιδεία αποτελεί, όπως και η υγεία, έναν τομέα στον οποίο καμία έκπτωση δεν είναι αποδεκτή. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών, υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και βρίσκεται απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης για υποβάθμιση και συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης.

 

Περιοδεία του Κώστα Ζαχαρία στην Θράκη

Ο Κώστας Ζαχαριάς βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Θράκη παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, στις 26,27,28/3/2014.

Το πρόγραμμα επισκέψεων είναι:

26/3/2014 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

11:00 ΠΜ ΑΦΙΞΗ  ΑΛΕΞ/ΛΗ

11:45 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΕΔΥ

13:00 ΜΜ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

27/3/2014 ΠΕΜΠΤΗ ΞΑΝΘΗ

 

9:00 ΠΜ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΞΑΝΘΗΣ

10:00 ΠΜ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ

11:30 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

18:00 ΜΜ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΜΕ ΞΑΝΘΗΣ

19:30 ΜΜ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ(ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ)

 

28/3/2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΒΑΛΑ

9:00 ΠΜ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

10:30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

12:00 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

 

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ακαδημαϊκή εξομοίωση των αποφοίτων της ΕΠΑΘ

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Παιδείας 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και οι βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης, θέτουν το θέμα της εξομοίωσης των πτυχίων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης με τα αντίστοιχα των Παιδαγωγικών Τμημάτων.Όπως αναφέρουν, η Ελληνική Πολιτεία μετά την κατάργηση των Παιδαγωγικών Ακαδημιών  και την ίδρυση των πανεπιστημιακών τμημάτων τετραετούς φοίτησης, είχε δώσει τη δυνατότητα στους πτυχιούχους για ακαδημαϊκή εξομοίωση των πτυχίων τους.  Παρόλα αυτά δεν έχει συμβεί το ίδιο για την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία η οποία έκλεισε το 2011.

Σύμφωνα με την ερώτηση, οι απόφοιτοι της ΕΠΑΘ παραμένουν σε καθεστώς επαγγελματικής ομηρίας ενώ στο παρελθόν δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις εξομοίωσης μόνο σε μόνιμους διορισμένους δασκάλους-αποφοίτους ΕΠΑΘ ενώ υπάρχουν εκατοντάδες άνεργοι ή αναπληρωτές. Έξαλλου έχει παρατηρηθεί τα πτυχία των αποφοίτων να έχουν απορριφθεί από το ΑΣΕΠ σε διάφορους διαγωνισμούς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. .Για το λόγο αυτό οι βουλευτές ζητούν από τον Υπουργό Παιδείας να πληροφορηθούν αν ενδιαφέρεται για την αναβάθμιση της μειονοτικής εκπαίδευσης, για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν έγινε κάτι  αλλά και το πλαίσιο με το οποίο η Πολιτεία σκοπεύει να εξομοιώσει τα πτυχία των αποφοίτων της ΕΠΑΘ

 

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις σχετικά με το γάλα

Η εξελισσόμενη αντιπαράθεση για το γάλα κρύβει την ουσία του προβλήματος, ότι δηλαδή τα μέτρα του ΟΟΣΑ και οι κανονισμοί της ΕΕ, προσδιορίζουν την ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος, σύμφωνα με τα συμφέροντα των κερδών των μονοπωλίων της γαλακτοβιομηχανίας και όχι τη λαϊκή ανάγκη για φτηνό και ποιοτικό γάλα.

Γι’ αυτό οι προτάσεις τους για γάλα πολύ μεγαλύτερης των πέντε ημερών διάρκειας, απαξιώνει την ποιότητά του, συρρικνώνει και χτυπάει την εγχώρια γαλακτοπαραγωγή, ενισχύει τις εισαγωγές και την αύξηση της ανεργίας. Θύματα η ποιότητα διατροφής της λαϊκής οικογένειας και ο κλάδος αγελαδοτροφίας γαλακτοπαραγωγής, που ήδη η χώρα είναι ελλειμματική λόγω περιορισμών από την ΕΕ.

Είναι ψέμα ότι με τα μέτρα του ΟΟΣΑ θα μειωθεί η τιμή στο γάλα για τη λαϊκή οικογένεια. Άλλωστε το γάλα υψηλής παστερίωσης με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ημερών είναι ακριβότερο. Αυτό που θα γίνει είναι να μειωθεί η τιμή της πρώτης ύλης, με την εισαγωγή φθηνού γάλακτος, που μαζί με τη μείωση στην αμοιβή εργασίας, θα εξασφαλίζει στον γαλακτοβιομήχανο ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Αυτή είναι η πολιτική της ΕΕ, κυβερνήσεων και κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που πρέπει να ανατραπεί, για να μπορέσει ο λαός, με τη δική του εξουσία, να αξιοποιήσει και να αναπτύξει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, εξασφαλίζοντας ποιοτικά, ασφαλή και φτηνά τρόφιμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Β.ΤΡΑΪΦΟΡΟΥ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ροδόπη στην Κομοτηνή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Βασίλης Τραϊφόρος, επικεφαλής του συνδυασμού «Γνώση και Συνεργασία για την ΑΜ-Θ» θα παρουσιάσει στα ΜΜΕ της περιφέρειας τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες των 5 περιφερειακών ενοτήτων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.   

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης της Δημοκρατικής Αριστεράς στηριζει τον συνδυασμο του Γιώργου Πετρίδη

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του της γραμματέως της Οργάνωσης, Αναστασίας Χατζηνικολάου Τσιλιγγίρη.

Η Δημοκρατική Αριστερά αποτιμά θετικά την θητεία του Γιώργου Πετρίδη στον πολυπολιτισμικό δήμο Κομοτηνής, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην δύσκολη συγκυρία για την τοπική αυτοδιοίκηση και την χώρα κατά την πρώτη περίοδο εφαρμογής του Καλλικράτη σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και θεσμικών ελλειμμάτων.     

Η Δημοκρατική Αριστερά πιστεύει στην ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και στηρίζει σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών και υπηρετούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών σε προοδευτική κατεύθυνση χωρίς να νοθεύουν το πολιτικό και αυτοδιοικητικό τους μήνυμα με θέσεις και προγράμματα που παραπέμπουν σε άγονες και ατελέσφορες κομματικές αντιπαραθέσεις. 

Κάλεσμα σε πορεία υπεράσπισης της Δημόσιας Παιδείας

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί τους/τις πολίτες της Ξάνθης σε πορεία υπεράσπισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ την Τρίτη 25 Μάρτη 2014 ΜΕΤΑ την παρέλαση. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 11:45πμ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

Όλες και όλοι μαζί.

Η υπεράσπιση της Δημόσιας Παιδείας αφορά το μέλλον των παιδιών μας και είναι υπόθεση όλων μας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΠΑΜΘ), το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) υλοποιείται ένα σοβαρό και ολοκληρωμένο έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών στην Κομοτηνή, μέσω του διακρατικού προγράμματος συνεργασίας ELIH MED (συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Το έργο χρηματοδοτεί όλες τις δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Ωστόσο, η βελτίωση του εξωτερικού χώρου (βάψιμο πεζουλιών, δενδροφύτευση, καθαριότητα) δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί.Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια σε συνεργασία με το ΔΠΘ και το ΚΑΠΕ διοργανώνουν το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 9:30πμ, στο κτίριο Σ3, πρόγραμμα εθελοντισμού «Συμμετέχω» με το οποίο καλούνται εθελοντές, από την πόλη της Κομοτηνής και τη φοιτητική κοινότητα, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου των εστιών της Κομοτηνής. Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα (δένδρα, φτυάρια, μπογιές, βούρτσες, γάντια, σακούλες, κτλ), ωστόσο όσοι έχουν μπορούν να έρθουν με τη δική τους βούρτσα, πινέλο.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εκδήλωσης  https://www.facebook.com/events/374949189309803/

 

Ανακοίνωση  Ν.Ε. Ξάνθης της Δημοκρατικής  Αριστεράς

Η ενέργεια του αντιδημάρχου καθαριότητας Ξάνθης να συμβάλλει στην σύλληψη αντιφασίστα αφισοκολλητή, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές, είναι ενέργεια τόσο διάφανη στις προθέσεις  της, που το μόνο απογοήτευση προκαλεί και επιβεβαιώνει την ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής να αντιληφθεί ποια και πόσα είναι τα προβλήματα της πόλης και να επιχειρήσει να τα λύσει. Δεν το έκανε 40 χρόνια και τώρα με σπασμωδικές ενέργειες προσπαθεί να αποδείξει ότι υπάρχει.

Η πόλη μας έχει τεράστιο πρόβλημα καθαριότητας και διαχείρισης των απορριμάτων , που βέβαια δεν αντιμετωπίζεται με επιλεκτικές συλλήψεις. Προφανώς ο.κ. Αντιδήμαρχος δεν έχει δει ποτέ τι γίνεται γύρω του, στα φανάρια, στα φωτιστικά του Δήμου, στους δρόμους, στις πλατείες, παντού.

Η επιλεκτική αυστηρότητα απέναντι σε ένα άνεργο παιδί είναι βάρβαρη, δεν λύνει κανένα πρόβλημα και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την ανικανότητα αυτών που διοικούσαν τόσα χρόνια τον Δήμο.

Αφίσα με Κοντό-Σαλτούρο προτρέπει να τους «στείλουν στα σπίτια τους»

Αφίσα που καταφέρεται εναντίον των βουλευτών Αλέξανδρου Κοντού και Δημήτρη Σαλτούρου κυκλοφόρησε στους δρόμους της Ξάνθης και έχει προκαλέσει εντύπωση.Η αφίσα που κολλήθηκε σε κεντρικά σημεία της πόλης από το Σάββατο απεικονίζει τους δύο βουλευτές, όπως και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης και αναφέρει:

Ψήφισαν ναι σε απολύσεις εκπαιδευτικών και κατασχέσεις σπιτιών , στείλτε τους στα σπίτια τους». Την αφίσα υπογράφουν «εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα». Όπως είναι γνωστό από τις 23 Μάρτη οι εκπαιδευτικοί της τεχνικής εκπαίδευσης που είχαν βγει σε διαθεσιμότητα απολύονται από το Δημόσιο και η σχετική αναταραχή στον εκπαιδευτικό κλάδο είναι μεγάλη.Οι εκπαιδευτικοί που φέρονται να υπογράψουν τις αφίσες καταλογίζουν στους δύο βουλευτές την ατομική τους ευθύνη για την ψήφιση όλων των δυσάρεστων μέτρων που η κυβέρνηση εφαρμόζει σε βάρος διαφόρων κοινωνικών ομάδων και, ειδικότερα, τελευταία, σε βάρος των καθηγητών που απολύθηκαν. Υπενθυμίζεται ότι σε τροπολογία που υπέγραψαν οι δύο βουλευτές προβλέπεται η εξαίρεση των αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία δημ. υπαλλήλων, από το μέτρο της αξιολόγησης, προκειμένου να μην κινδυνεύουν με απόλυση και διαθεσιμότητα οι εκλεκτοί των πολιτικών του τόπου, γεγονός που δεν πρέπει να πέρασε απαρατήρητο.Οι περισσότερες αφίσες έχουν απομακρυνθεί αλλά έμειναν κάποιες ακόμη σε κεντρικά σημεία της Ξάνθης

 

Φεστιβάλ της Αριστερής Ενότητας στην Ξάνθη

Το φεστιβάλ της Αριστερής Ενότητας διοργανώνεται την Παρασκευή και το Σάββατο 28-29 Μαρτίου στο αμφιθέατρο ΠροΚατ της Πολυτεχνικής Σχολής.Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής 28 Μαρτίου με εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Από το πανεπιστήμιο μέχρι την αγορά εργασίας – το επάγγελμα του μηχανικού στην κρίση», με ομιλητές τον μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣυΡιζΑ Νάσο Ηλιόπουλο και το μέλος της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών Θεόφραστο Βαμβουρέλλη. Θα ακολουθήσει (22.00) ρεμπέτικο γλέντι με τους «Rabatan» στο αναγνωστήριο.Το Σάββατο 29 Μαρτίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 15.00 με το ανοιχτό πανθρακικό σχήμα της Αριστερής Ενότητας. Στις 19.00 θα προβληθεί η ταινία «Στα σύνορα του κόσμου» την οποία θα ακολουθήσει συζήτηση και παρέμβαση του Ιρανού πολιτικού πρόσφυγα Alii Mohamadi. Το διήμερο κλείνει με τη συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των B-movies, με support group τους Skary Face (είσοδος: τέσσερα ευρώ με μπύρα).Παράλληλα θα λειτουργούν στον χώρο έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου, καφενείο, θεματικές και περίπτερα των SOS Χαλκιδική και ΒιοΜε.

 

Ο Αλέξης Σταμάτης στο "Δύο" την Παρασκευή

Μία εβδομάδα μετά τον συγγραφέα Βαγγέλη Ραπτόπουλο, το βιβλιοπωλείο "Δύο" φέρνει στην Ξάνθη και τον Αλέξη Σταμάτη με αφορμή το νέο βιβλίο του "Χαμαιλέοντες".Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του καινούργιου βιβλίου του, σε μια εκδήλωση που θα γίνει το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 28 Μαρτίου στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Η συγγραφέας Αγαθή Δηµητρούκα συναντάει τους µικρούς αναγνώστες  στο βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ

Παγκόσµια Ηµέρα  Παιδικού Βιβλίου η συγγραφέας Αγαθή Δηµητρούκα  συναντάει τους µικρούς αναγνώστες την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στις 6.00 το απόγευµα στο βιβλιοπωλείο  ΠΥΡΓΕΛΗ Ανδρέου Δημητρίου 57, ΞΑΝΘΗ, τηλ.: 25410.72.]

 

Το αγόρι με τη βαλίτσα

Η θεατρική ομάδα της ΦΕΞ “Παράβασις” παρουσιάζει “Το αγόρι με τη βαλίτσα” του Μάικ Κένι.

Ο Ναζ λατρεύει τις ιστορίες που του διηγούνταν ο πατέρας του. Όταν ο πόλεμος ξεσπάει αναγκάζεται να ξεριζωθεί από τον τόπο του και τους δικούς του. Τώρα γίνεται ο ίδιος πρωταγωνιστής της δικής του ιστορίας με πολλές περιπέτειες. Ανακαλύπτει τη δική του δύναμη να λέει ιστορίες, να ζει μέσα από αυτές και να βοηθάει κι άλλους να επιβιώνουν μαζί του. Ένα έργο με ευαισθησία και χιούμορ που μιλάει για την πορεία του πρόσφυγα «προς τα μπροστά», καθώς το «πίσω» γι' αυτόν δεν μπορεί πια να υπάρξει.

Ο Μάικ Κένι, κορυφαίος συγγραφέας θεατρικών έργων για παιδιά και εφήβους, αγγίζει με διακριτικότητα και ειλικρίνεια θέματα όπως η προσφυγιά, η φτώχια και η παιδική εκμετάλλευση. “Η προσωπική μου άποψη, δηλώνει, είναι ότι ξεχνάμε πολύ εύκολα. Η παγκόσμια ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί ως ιστορία μετακινούμενων ανθρώπων – και καχυποψίας για τον ξένο. Αυτοί και εμείς. Εγώ γράφω έργα που θέμα τους είμαστε εμείς, έργα για εμάς. Και αισθάνομαι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που κατατάσσονται χωριστά, που τους λέμε: αυτοί. Δεν υπάρχουν αυτοί. Υπάρχουμε μόνο εμείς, όλοι οι άνθρωποι, κι όλες οι ιστορίες μας”.

(Μάικ Κένι, Οκτώβρης του 2005).

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και το Διδασκαλικό Σύλλογο στο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Τετάρτη 26 Μαρτίου, ώρα: 7:30μμ

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Η είσοδος είναι δωρεάν

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54