Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ορεστιάδας

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Τέρενς Κουίκ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου ο Μ. Ουζουνίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι ο εκπρόσωπος του τύπου του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Τέρενς Κουίκ. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος σήμερα το πρωί από την Κομοτηνή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και μέρες για την επιλογή αυτή. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου του συνδυασμού που θα στηρίξουν στην περιφέρεια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα είναι ο βουλευτής Έβρου του κόμματος, Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

Παράρτημα του Επιμελητηρίου Έβρου θα λειτουργεί από τις 30/3 στη Ν. Ορεστιάδα

Παράρτημα στη Νέα Ορεστιάδα ιδρύει το Επιμελητήριο Έβρου με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και προσφορά υπηρεσιών προς τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στο βόρειο Έβρο. Τα εγκαίνια του παραρτήματος, που θα λειτουργεί στην Αγίων Θεοδώρων 184, στον 1ο όροφο, όπου θα συστεγάζεται με την Επαγγελματική Ένωση Ορεστιάδας, θα γίνουν την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, η απόφαση ίδρυσης του παραρτήματος «εκπορεύεται από τη δέσμευση της διοίκησης για ισότιμη μεταχείριση των μελών του και τη διευκόλυνση κάθε επικοινωνίας και συναλλαγής των επιχειρήσεων με τον φορέα».

 

Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων ΑΜΘ

Στη φάση του «ανταγωνιστικού διαλόγου», στην οποία οι υποψήφιοι θα διαβουλευτούν με την αναθέτουσα αρχή για τους τρόπους υλοποίησης του έργου, περνάει ο διαγωνισμός για τη «Διαχείριση των απορριμμάτων της ΑΜΘ». Έξι είναι οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση, καθώς απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι τρεις προσφυγές υποψηφίων για το διαγωνισμό του έργου. Οι εταιρείες που έχουν προεπιλεγεί είναι οι: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΜΕΤΚΑ, ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ και J&PΑΒΑΞ. Υπενθυμίζεται ότι το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων ΑΜΘ, που θα υλοποιηθεί με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2013 και άμεσα ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάθεσή του.

 

Σουφλί: Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σουφλίου

Σε αιμοδοσία καλεί αύριο τα μέλη του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σουφλίου «Αλληλεγγύη». Η αιμοδοσία θα γίνει στο ΚΑΠΗ Σουφλίου από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54