Eιδήσεις από την ΕΡΑ Ορεστιάδας

Επίσκεψη γερμανίδας βουλευτή στον Έβρο-συνοδεύεται από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Σταμπουλή

Το Κέντρο πρώτης υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών που λειτουργεί στο Φυλάκιο επισκέφθηκε το πρωί η βουλευτής του γερμανικού κόμματος DieLinke, AnnetteGroth, συνοδευόμενη από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί σήμερα η γερμανίδα βουλευτής στον Έβρο. Στις 12 το μεσημέρι οι δύο βουλευτίνες θα βρεθούν στην περιοχή όπου έχει τοποθετηθεί ο φράχτης, στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, και στη 1 θα συναντηθούν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας. Θα ακολουθήσει στις 4 το απόγευμα επίσκεψή τους στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Σουφλίου, μία ώρα μετά στο αντίστοιχο τμήμα των Φερών και στις 6 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη. Το βράδυ στις 7.30 θα συμμετέχουν σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ευρώπη 2014, Μετανάστευση και Άσυλο».

 

Δήλωση Μ. Ουζουνίδη για την υποψηφιότητα του για αντιπεριφερειάρχης Έβρου

«Κίνηση εθνικού σκοπού» χαρακτηρίζει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου με το συνδυασμό που στηρίζουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στην περιφέρεια ΑΜΘ, Μαρίνος Ουζουνίδης, την απόφαση του κόμματος να προχωρήσει στη δημιουργία υποψήφιου σχήματος με επικεφαλής τον Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Ουζουνίδης τονίζει ότι «ο Έβρος έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και ο Εβρίτες βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση των αγαθών της Υγείας και της Εκπαίδευσης, την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου και το κλείσιμο ζωτικών για τις καθημερινές τους ανάγκες υπηρεσιών». Καταλήγοντας, ζητά «τη στήριξη όλων των Εβριτών με ξεκάθαρο και απαράβατο όρο την εξυπηρέτηση των αναγκών και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητας και διαφθοράς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 

 

Αλεξανδρούπολη: Συνεδριάζει τη Δευτέρα 31/03 το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει την προσεχή  Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης με 21 θέματα. Σε αυτά περιλαμβάνεται η έγκριση και παραλαβή της γεωτεχνικής μελέτης που

εκπονήθηκε για το οικόπεδο του Λυκείου Φερών και τις αποθήκες του λιμένα Αλεξανδρούπολης καθώς και η δημιουργία Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία και η ένταξή του στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας.  

 

Αλεξανδρούπολη: Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΑΣΑΣ παρουσιάζει στις 31/3 ο Π. Μιχαηλίδης

Νέους υποψηφίους του συνδυασμού του οποίου ηγείται θα παρουσιάσει τη Δευτέρα το μεσημέρι, στις 13.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, ο επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑΣ για την Αλεξανδρούπολη», Παύλος Μιχαηλίδης.  

 

Ορεστιάδα: Ενημερωτική εκδήλωση για το «Νέο Λύκειο»

«Το νέο Λύκειο» είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ορεστιάδας. Ομιλήτρια θα είναι η υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού που λειτουργεί στην Ορεστιάδα, Βασιλική Μερλίδου. Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε γονείς των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54