Ειδήσεις από ΕΡΑ Ζακύνθου

Το τρίτο κρυφό μνημόνιο ψήφισε η κυβέρνηση, δήλωσε από τη Ζάκυνθο, ο υποψήφιος, με το ΣΥΡΙΖΑ, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την εκτίμηση ότι η βουλή ψήφισε το τρίτο κρυφό μνημόνιο που θα βαθύνει ακόμα περισσότερο την κρίση, έκανε κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου, αναφερόμενος στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Νησιά, Κεφαλλονίτης, Θοδωρής Γαλιατσάτος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, επισκέπτεται για δεύτερη φορά τη Ζάκυνθο και μάλιστα την πρώτη φορά, φιλοξενήθηκε στην τοπική ΕΡΑ, όπου και εξέφρασε τη στήριξή του, στον αγώνα των απολυμένων του ελεύθερου και αυτό-διαχειριζόμενου ραδιoφώνου, αναλύοντας, παράλληλα, τις θέσεις του σύνδυασμού του και του ΣΥΡΙΖΑ, γενικότερα, για τις αυτό-διοικητικές εκλογές, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις. Επίσης, ο κ. Γαλιατσάτος, αυτή τη φορά, έχοντας μαζί του και τον υποψήφιο αντι-περιφερειάρχη Ζακύνθου με το ΣΥΡΙΖΑ και το συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ», Λευτέρη Νιοτόπουλο, επισήμανε ότι  ο αγώνας μας είναι συνυφασμένος με την πολιτική συγκυρία, καθώς και ότι δεν θα ξεπουλήσουμε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια των νησιών μας, ενώ, ο δεύτερος, ανέφερε ότι δεν πρέπει να καθηλώσουμε την πρόοδο των επόμενων γενεών.    

Επίσκεψη Ρεπούση και ομιλία σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται η βουλευτής Α’ Πειραιώς της ΔΗΜ.ΑΡ., Μαρία Ρεπούση, η οποία σήμερα, Πέμπτη, πρόκειται να μιλήσει σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, στις 8 το βράδυ, στο πνευματικό κέντρο, όπου και θα αναπτύξει το θέμα της συγκρότησης ενός νέου προοδευτικού πόλου. Επίσης, η κ. Ρεπόυση, θα αναλύσει τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ., για τις αυτό-διοικητικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών, αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του εκπροσώπου της τοπικής οργάνωσης της ΔΗΜ.ΑΡ., Ανδρέα Κλαυδιανού, ως υποψήφιου αντι-περιφερειάρχη Ζακύνθου, με τη στήριξη του κόμματος. H κ.Ρεπούση, με την ευκαιρία της επίσκεψής της στη Ζάκυνθο, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών, όπως, μεταξύ άλλων, με το δήμαρχο και το σύλλογο εκπαιδευτικών του ΤΕΙ. 

Η νέα συλλογική σύμβαση καταδικάζει τους εργαζόμενους, τονίζει ο υποψήφιος, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για το δήμο Ζακύνθου   

Η νέα συλλογική σύμβαση καταδικάζει τους εργαζόμενους, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και νυν δημοτικός σύμβουλος με το συγκεκριμένο συνδυασμό, Γιώργος Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για μια ακόμα φορά, μαζί με τον ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις, συμφώνησαν για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με την οποία νομιμοποιείται για έναν επιπλέον χρόνο , η αντεργατική  παρέμβαση της κυβέρνησης που καταργεί την ΕΓΣΣΕ και στραγγαλίζει  τους κατώτερους μισθούς και τα ημερομίσθια στα σημερινά εξευτελιστικά επίπεδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54