Τσίπρας: Όσο πιο αδύναμη και εύθραυστη τόσο πιο επικίνδυνη η κυβέρνηση

«Έχουμε μια κυβέρνηση που όσο πιο αδύναμη και πιο εύθραυστη είναι, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται», τόνισε, ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας επίσης την κυβέρνηση αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή.   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «σήμερα μιλάμε για τη σωτηρία της Ελλάδας, για μία μεγάλη και ριζική ανατροπή» και δεν έχουμε, όπως είπε, την πολυτέλεια στις σημερινές συνθήκες να μιλάμε για κάποια εναλλαγή στην εξουσία, για κάποια αλλαγή έστω σημαντική, κυβέρνησης και πολιτικής.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, έστειλε ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα σε όσους αντιδρούν για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

«Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί με τους συντρόφους μας που προέρχονται από το σοσιαλιστικό χώρο και έκαναν το μεγάλο, το έντιμο βήμα, διατηρώντας ακέραιες τις αρχές και τα ιδανικά τους, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη στρατηγική επιλογή» τόνισε.

Επιλογή που όχι μόνο δε θα εγκαταλείψουμε, αλλά θα βαθύνουμε, όπως με σαφήνεια, μας προστάζουν οι πολιτικές αποφάσεις του 1ου Συνεδρίου μας.»

Η Κεντρική Επιτροπή θα εκλέξει τον νέο γραμματέα και την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην 21μελή Πολιτική Γραμματεία, εκτός του προέδρου και του γραμματέα, αναμένεται πως θα συμμετάσχουν 13 μέλη από την πλειοψηφία και έξι μέλη από τη μειοψηφία.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20/07/2013 - 22:21

Πολυμέσα