Αθλιότητα: Έκλεψαν τις κοινωνικές δομές του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

Νεκραναστήθηκαν οι μαυραγορίτες της κατοχής και κλέβουν κοινωνικές δομές εργατικών κέντρων και συγκεκριμένα, τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα που προορίζονταν για συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Εκεί κατάντησαν τη χώρα, τα μνημόνια και τα success story. Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση του εργατικού κέντρου της Εύβοιας:



 "Οι « Κοινωνικές Δομές για την καταπολέμηση της φτώχιας  στο Δήμο Χαλκιδέων – Συνέργεια», οι οποίες λειτουργούν με την ευθύνη του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, καταγγέλλουν σε  όλη την χειμαζόμενη κοινωνία της Χαλκίδας, την ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ  τροφίμων, απορρυπαντικών, ειδών υγιεινής, σχολικών και ιματισμού, που έκαναν άγνωστοι, από τους αποθηκευτικούς χώρους του Εργατικού Κέντρου, όπου φυλάσσονταν.

   Τα πάρα πάνω είδη, προέρχονταν  από προσφορές ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας και επιχειρήσεων  του Νομού μας, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης.

   Προορίζονταν για την ανακούφιση, αναξιοπαθούντων  συμπολιτών μας, οι οποίοι εξαιτίας της  οικονομικής κρίσης, βιώνουν συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης.

   Για την συγκεκριμένη κλοπή, η οποία σε χρηματική αξία ξεπερνά τα 2.000€, έχουμε υποβάλλει μήνυση κατ΄ αγνώστων.

   Είναι φανερό το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ  και η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ αυτών που πραγματοποίησαν την  συγκεκριμένη κλοπή και αυτονόητο πως για αυτούς δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή συμπάθεια.

   Γι αυτό  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε   κάθε συμπολίτη μας, στον οποίο μπορεί  να περιέλθει οποιαδήποτε πληροφορία, να την καταθέσει στην αστυνομία, προκειμένου να εξιχνιαστεί η κλοπή και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία, για να αποδοθούν σε αυτούς που προορίζονται.

   Απευθυνόμαστε ταυτόχρονα, σε  κάθε ευαίσθητο συμπολίτη μας και σε κάθε έναν επιχειρηματία, να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, στην δύσκολη αποστολή που έχουμε αναλάβει.

  Όλοι μαζί  ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ τους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη και να απομονώσουμε όσους εκμεταλλεύονται τα  μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54