Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Επισκέψεις ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες       
 
Την πόλη των Σερρών επισκέπτεται ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος, την Τετάρτη 7 Μαΐου, οπότε θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις τις ΔΕΥΑΣ και θα έχει επαφές με τους εργαζομένους.
Ακόμη, επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πρόκειται να πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 8 Μαΐου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Κοτσυφάκης, πρόεδρος ΟΛΜΕ, και Γιώργος Φουντουλάκης, πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, στις  θα επισκεφθούν τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Σερρών, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία Σερρών, όπου θα συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας, ο Γιώργος Φουντουλάκης θα παραστεί σε σύσκεψη με φορείς και συλλόγους ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας, στις 18:00 μ.μ.
 
Διήμερο μουσικό festival για καλό σκοπό στο Δημοτικό Θεατράκι
 
Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου στο Δημοτικό Θεατράκι του Δήμου Σερρών  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ν. ΣΕΡΡΩΝ και τα στελέχη των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Σερρών, θα πραγματοποιηθεί διήμερο μουσικό festival: The art music fest στις 9 και 10 Μαΐου  και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θεατράκι του Δήμου Σερρών. Στο διήμερο μουσικό festival συμμετέχουν οι : The Pol Pot Orchestra, Groovagang, Desert Rocks, The Corey, Sick Choice & Datsoon.
Το αντίτιμο του εισιτηρίου απαντά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. λάδι, κονσέρβες, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, όσπρια, κλπ.) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου στο Δήμο Σερρών, τα οποία λειτουργούν στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης από τον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Σερρών με συμπράττοντα φορέα το Δήμο Σερρών.
Ο καθένας από εμάς  ας προσφέρει ό,τι μπορεί. Από το ελάχιστο δυνατό, μέχρι την ποσότητα που του επιτρέπει η οικονομική του δυνατότητα.
Ας διασκεδάσουμε, προσφέροντας…
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54