11 μήνες αγώνα και συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη (photos)

Με συγκέντρωση στην πύλη του κατεχόμενου Ραδιομεγάρου και τρισάγιο, αλλά και προσκλητήριο όσων δεν είναι πια μαζί μας, από την 11η Ιουνίου 2013, συμπληρώθηκαν οι 11 μήνες από την ανακοίνωση του "μαύρου". Παράλληλα τοποθετήθηκαν λουλούδια στα κάγκελα της περίφραξης της ΕΡΤ, ενώ τραγουδήθηκε το «πέσατε θύματα αδέρφια εσείς». Το παρόν έδωσαν αντιπροσωπείες από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και από αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, πολιτικά συγγενείς με τους προαναφερόμενους, ενώ έγιναν και σύντομοι χαιρετισμοί.

 

"11 Μάη, 11 μήνες αγώνα για τη Δημοκρατία" - ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

"Με συμμετοχή εκατοντάδων αγωνιστών της Ελεύθερης ΕΡΤ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ERTOPEN, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, υποψήφιων των αυτοδιοικητικών εκλογών και αλληλέγγυων πολιτών που στηρίζουν τον αγώνα για ΕΡΤ ανοικτή ελεύθερη φωνή στην Κοινωνία.
Στη σημερινή εκδήλωση εψάλει  τρισάγιο στη μνήμη των δέκα θυμάτων αυτού του αγώνα και έγινε προσκλητήριο νεκρών. Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους:
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης
Ο Γ. Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτης
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Κουρουμπλής  και Δημήτρης Στρατούλης
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή
Η υποψήφια Περιφεριάρχης Αττικής Ρένα Δούρου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος
Ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τάσος Αναστασιάδης
Παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής Σπύρος Αλεξίου με υποψήφιους Δημοτικούς σύμβουλους, εκπρόσωποι φορέων, κινημάτων και συλλογικοτήτων".

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12/05/2014 - 16:25