Bρίσκουν και τα κάνουν και μας ταΐζουν σαβούρες - δεσμεύτηκαν 1600 κιλά αρτοσκευασμάτων

Εκ νέου σφράγισμα βιομηχανίας στην Οινόη! Είχε παραβιάσει τις σφραγίδες και λειτουργούσε παράνομα τις νύχτες..


Όλα τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και η άδεια της εταιρείας ανακλήθηκε…
Εκτεταμένος έλεγχος σε βιομηχανικές μονάδες της περιοχής Σχηματαρίου – Οινοφύτων πραγματοποιήθηκε προχθές από μικτό κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της ΠΕ Βοιωτίας με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Μουλκιώτη..


Κατά την διάρκεια των ελέγχων, που ξεκίνησαν μετά τις 9.30 το βράδυ, διαπιστώθηκε πως στην περιοχή Οινόης του Δήμου Τανάγρας, βιομηχανία παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας και νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής, που είχε πρόσφατα σφραγισθεί (10 Απριλίου 2014) για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας, είχε παραβιάσει τις σφραγίδες και  λειτουργούσε παράνομα, κατά τις νυχτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες.


Οι ελεγκτές της ΠΕ Βοιωτίας μάλιστα, παρέμειναν στην περιοχή καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, για να αποτρέψουν την διακίνηση των παράνομα παραχθέντων προϊόντων της επιχείρησης…


Τις πρώτες πρωινές ώρες φορτηγό αποπειράθηκε  να βγει από την επιχείρηση, αλλά το κλιμάκιο με την συνδρομή  των Αστυνομικών του Σχηματαρίου το εμπόδισαν και οι ελεγκτές μπήκαν μέσα,  επαναδιαπιστώνοντας ότι εξακολουθούσε να λειτουργεί κάτω από απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες.


Όλη  η ποσότητα των παραχθέντων  προϊόντων, περίπου 1600 κιλά αρτοσκευασμάτων, δεσμεύθηκαν επιτόπου και καταστράφηκαν, ενώ επανασφραγίσθηκε ο παραγωγικός μηχανολογικός εξοπλισμός της…


«Δεν υπάρχουν εκπτώσεις, ούτε ανοχή, στα ζητήματα  προστασίας της Δημοσίας Υγείας. Οι όποιες μεθοδεύσεις των παραβατών, θα αποκαλύπτονται και οι υπεύθυνοι θα παραπέμπονται στον αρμόδιο Εισαγγελέα» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μουλκιώτης, ενώ η έκθεση των επιθεωρητών, συνοδευόμενη από φωτογραφικό υλικό,  καθώς και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης έχουν ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και η άδεια της εταιρείας ανακλήθηκε!
 
Πηγή - αναδημοσίευση: εφημερίδα Βοιωτική Ώρα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54