Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία αλληλεγγύης για την ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία με τίτλο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 του Σεπτέμβρη  στο κατάμεστο από κόσμο αύλειο  χώρο της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους εργαζόμενους της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ και τους αλληλέγγυους. Ήταν ακόμη ένα  κάλεσμα προς τους φίλους και ακροατές για να βρεθούν και να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια που αγάπησαν και να δώσουμε  το μήνυμα ότι είμαστε ακόμη όλοι εδώ , δίνοντας το αγωνιστικό μας «παρών» στον αγώνα για την δικαίωση.

Βολιώτες όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  για την συναυλία παρέμειναν  μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν  έργα  ελλήνων συνθετών τα οποία ερμήνευσαν εξαιρετικά οι καταξιωμένοι τοπικοί καλλιτέχνες  Ζωή Τζαλαβρέτα ,Νίκος Αλεξίου ,Ζαφείρης Κουκουσέλης και  Δημήτρης Μπεφάνης οι οποίοι  συμμετείχαν αφιλοκερδώς και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στο τέλος της συναυλίας  συμφωνήθηκε   η ημερομηνία της επόμενης συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου , για τον συντονισμό των δράσεων-εκδηλώσεων του χειμώνα.




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54