Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκε την Παρασκευή  03 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας  κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Βυσσίνης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Βασιλείου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ευχήθηκαν καλή θητεία στο έργο του Δημάρχου,  και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Φλώρινας, την ανεργία και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, ενώ δεσμεύτηκαν για την καλή και αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών.



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Αγαπητέ φίλε Γιάννη,
Σε συγχαίρω για την εκλογή σου  στη θέση του προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων.
Η εκλογή σου στο ύπατο αξίωμα του ποντιακού Ελληνισμού, καταδεικνύει την πανελλήνια αναγνώρισή σου για τους αγώνες και την προσφορά σου για μια καλύτερη και αξιοπρεπέστερη κοινωνία.
Η Φλώρινα, οι συμπολίτες σου, είναι υπερήφανοι για την εκλογή σου, γιατί η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν τόσα χρόνια τιμώντας σε με την ψήφο τους σε διάφορες θέσεις ευθύνης, δικαιώνεται και πανελλήνια.
Σου εύχομαι ολόψυχα υγεία και δύναμη και να συνεχίσεις να υπηρετείς αρχές και αξίες πανανθρώπινες.
Καλή επιτυχία στα νέα σου δύσκολα καθήκοντα και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ






ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η σημερινή και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο θεματικός άξονας της ημέρας είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, σε κάθε σχολείο της χώρας (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει για τον τρόπο οργάνωσης της 1ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού». Η 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει να είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς προτείνεται η πρόσκληση των τοπικών αρχών, του τοπικού τύπου, των γονέων κλπ., προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του κάθε σχολείου.
Οι δράσεις θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου, από όλη τη σχολική κοινότητα, με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας, μετά από κατάλληλο σχεδιασμό και προετοιμασία.




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ

Το Γυμνάσιο Φιλώτα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν εκδηλώσεις (πολιτιστικές και αθλητικές) στο σχολείο μας,σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8:30 π.μ.στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με θεματικό άξονα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα».
Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φιλώτα




«ΧΡΥΣΟΙ» ΟΙ ΤΣΩΚΑΣ – ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, «ΧΑΛΚΙΝΟΣ» Ο ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οΣτέργιος Τσώκαςκαι ηΖωή Μοσχοπούλουενώ την 3η θέση κατέκτησε οΓιώργος Σκενδέρης. στο Κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Μονομαχίας -17, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Επικεφαλής 15μελούς αποστολής, οι Νικητές μας πέτυχαν το απόλυτο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας κυριαρχεί στο Ξίφος Μονομαχίας στην Ελλάδα.
Ο Στέργιος στον τελικό νίκησε τον Βασιλόπουλο του Α.Κ.Ν. Ηρακλείου ενώ στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον «δικό» μας Γιώργο Σκενδέρη, ο οποίος από την αρχή των αγώνων έκανε άψογες εμφανίσεις.
Η Ζωή στα προημετελικά έβγαλε νόκ-άουτ σχετικά εύκολα το «φαβορί» Μολυβίδου και στον τελικό επικράτησε επί της Μαντζάνα (Οδ. Χαλανδρίου) με το αγχωτικό 12-11.
Για ακόμη μία φορά, οι αποστολές μας επέστρεψαν αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και έφθασαν κατάκοποι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Φλώρινα. Το παρόν, επίσης, έδωσαν και υποστήριξαν τις προσπάθειες των ομάδων μας οι Πρωταθλητές μας Άκης Ντώνος που ζεί και εργάζεται στην Νέα Υόρκη και ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης που εκτίει την στρατιωτική του θητεία και ταυτόχρονα φοιτεί στην Αθήνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις, μοναδικές, για τα Ελληνικά δεδομένα, «διπλές» διοργανώσεις, την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας και αυτές δεν είναι άλλες από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων (HELEXPO World Cup) και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων (FLORINA Euro Cadet) το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα αντίστοιχα και ταυτόχρονα.
Στο HELEXPO World Cup, οι συμμετοχές φαίνεται να ξεπερνούν κατά πολύ τις 150 από 30 χώρες, ενώ το παρόν θα δώσουν και οι 20 καλύτεροι Έλληνες από τους οποίους 5 Φλωρινιώτες. Οι Αγώνες που απολαμβάνουν την απόλυτη στήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO είναι το κεντρικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη αυτήν την εποχή και αναμένεται να προσελκύσει τον ενδιαφέρον του Κόσμου. Πληροφορίες στοwww.oxif.gr/thessaloniki
Το FLORINA EuroCup φαίνεται ότι έχει ωριμάσει στην 5η συνεχόμενη χρονιά του και προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών χωρών και αθλητών, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας. Πληροφορίες στοwww.oxif.gr/eurocup.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54