Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλλει το διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας

Ο Διοικητής του ενοποιημένου Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Άρχοντας Ιωάννης με το υπ’αριθμ. 4374 της 30/07/2014 έγγραφό του ζητάει να μετατοπιστούν εφημερίες από τη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους στη Νοσηλευτική Μονάδα του Ναυπλίου .
Eδώ και 2 χρόνια ο εν λόγω Διοικητής έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον του, τη παρουσία του και τους στόχους του στην ανάδειξη της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους ως κυρίαρχης στην δευτεροβάθμια περίθαλψη στην Αργολίδα.
 
Το Νοσοκομείο Ναυπλίου όχι μόνο δεν έχει αξιολογηθεί από το Διοικητή για το έργο και την προσήλωση των εργαζομένων στα προβλήματα των ασθενών, αλλά έχει σκόπιμα εγκαταλειφθεί στην τύχη του χωρίς προσωπικό, χωρίς στήριξη και οικονομικούς πόρους.
 
Και ερωτά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ Ν Ναυπλίου πως κε Άρχοντα ζητάτε μετατόπιση εφημεριακών ημερών στο Ναύπλιο, όταν καθημερινά στηρίζετε τη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους; Γιατί συνεχίζετε να λειτουργείτε ως διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους; Λειτουργείτε σε αυτό το σενάριο αυτόνομα ή βάση κάποιου πολιτικού σχεδίου;
 
Ο Σύλλογος εργαζομένων του ΓΝΝαυπλίου σας καταγγέλει ότι με την μέχρι τώρα στάση σας και την επιπόλαια προσέγγιση στα ζητήματα υγείας που μέχρι σήμερα έχετε επιδείξει θέτετε σε κίνδυνο όλα τα επείγοντα περιστατικά του Νομού Αργολίδας. Απόδειξη σε αυτό αποτελούν τα έγγραφα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του διευθυντή του χειρουργικού τομέα του ΓΝΝαυπλίου.


Πηγή: http://www.argonafplia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54