Στα Φώτα της Ράμπας


Η ραδιοφωνική εκπομπή για το Θέατρο κάθε Δευτέρα 13.00-14.00 από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕrtOpen, με τον Γιάννη Γαβρίλη.

Μπαίνουμε στον πιο λαμπερό μήνα του χρόνου.Τον τελευταίο του χρόνου, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε,καθ' όλη την διάρκεια του εορταστικού αυτού μήνα, παραστάσεις που θα σας διασκεδάσουν, η θα σας συγκινήσουν, παραστάσεις που θα βοηθήσουν την διάθεσή σας να γίνει καλλίτερη.

...Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου φιλοξενούνται..

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο πρώτο ημίωρο. Θα μιλήσει για την παράσταση ''Δύο Τενόροι ́ ́ που έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστεί. Θα απαντήσει δε στα εξής ''διασκεδαστικά'' ερωτήματα...

* Πόσο καλό κάνει στη ζωή μας το γέλιο που προσφέρει μια θεατρική παράσταση;

* ''Οι δύο Τενόροι'' πόσο ξεκαρδιστικά αποδομένοι παρουσιάζονται;

* Είναι αλήθεια οτι το έργο είναι μια σπαρταριστή φάρσα ιδιαιτέρως ψυχοθεραπευτική και όντως αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμό;

Στο δεύτερο ημίωρο.

 Ο Μιχάλης Ρέππας συζητάει με τον Γιάννη Γαβρίλη για την μουσικοχορευτική παράσταση που δημιούργησαν μαζί με τον Θαν. Παπαθανασίου ''Πριν το Χάραμα''.

Συνομιλήσουμε επίσης, με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου,που συμμετέχουν στην παράσταση αυτή.

 Παράλληλα με την παρουσίαση των δύο αυτών παραστάσεων από τους συντελεστές τους, μεταδίδουμε και χαρακτηριστικά αποσπάσματα που κατά αποκλειστικότητα έχει εξασφαλίσει η εκπομπή.

Συντονιστήτε ''www.ertopen.gr.'', δια δώστε το, επικοινωνήστε με την εκπομπή με γραπτό μήνυμα. 2Π κενό, το μήνυμα σας και αποστολή στο 54045.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54