ΕΡΑ Δίκτυο - Δημοτικό στούντιο Τρικάλων

Μήνυμα στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή βρήκαν σήμερα εκατοντάδες Τρικαλινοί οφειλέτες του δημοσίου, που καλούνται και μέχρι τις 27 Μαρτίου να ρυθμίσουν χρέη χωρίς προσαυξήσεις.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ξεκίνησε να αποστέλλει τα …email  για συμμετοχή στην έκτακτη ρύθμιση η οποία ξεκίνησε προχθές και ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή.

Ο στόχος είναι να αποσταλούν ακόμη και 1εκατομμύριο ειδοποιητήρια σε οφειλέτες όλης της χώρας, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση για την ευκαιρία αποπληρωμής των υποχρεώσεων με ευνοϊκούς όρους.

Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, το σύστημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είχαν επισκεφτεί περίπου 100.000 οφειλέτες προκειμένου να εκτυπώσουν το σχετικό ειδοποιητήριο…

Για το καραβάνι της ΒΙΟΜΕ, που θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου καθώς και για όλες τις δράσεις του αυτοδιαχειριζόμενου και υπό εργατικό έλεγχο εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσαν εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ τους Τρικαλινούς το βράδυ του Σαββάτου σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι rossonero

«Τα οικονομικά του Δήμου Τρικκαίων, δεν επιτρέπουν την διάθεση κολατσιού σε μαθητές των Σχολείων», ανέφερε ο Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το θέμα έθεσε ξανά στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καϊκης , ζητώντας δράση από την Δημοτική Αρχή για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υποσιτισμού μαθητών…

«Θα προωθήσω το αίτημα μέσω ΚΕΔΕ», ανέφερε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου που πρόσθεσε με …νόημα «ελπίζω να εισακουστεί το αίτημα από μια πιο κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση όπως η σημερινή.

Πρώτη δράση για τους εθελοντές του Δήμου Τρικκαίων το πρωί της Κυριακής, οι οποίοι καθάρισαν τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο«Φρούριο» και την περί αυτού διαδρομή...

Η πρωτοβουλία ανήκει στον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα εθελοντισμού, δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Λάππα, ο οποίος μιλάει για την ανάγκη «όλοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι».

Το Κέντρο Χορού Τρικάλων «Τρίκκη» σε συνεργασία με το Σύλλογο Παιδιών με Πλασματική Ασθένεια «Φλόγα»  διοργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων  την «3η γιορτή χορού».  Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από διαφορές περιοχές της Ελλάδας όπως τη Σαλαμίνα και τα Μέγαρα , τα νησιά του Αιγαίου , τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τον Πόντο ,την Ανατολική Ρωμυλία κ.α. καθώς και χορογραφίες Hip Hop.Οι χορευτικές ομάδες ήδη προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν ένα  πλούσιο και ποιοτικό  χορευτικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων Γαλάνη Βασίλη, Ζελεσιάδου Έφης  και Μαυρογιάννη  Μάρως.

Το βιβλιοπωλείο "ΕΠΙΛΟΓΗ" της Ανθούλας Αλεξανδρή και ο Εκδοτικός Οργανισμός ΛΙΒΑΝΗ, παρουσιάζουν, με την υποστήριξη του ΜΟΥΣΕΙΟΥ  ΤΣΙΤΣΑΝΗ το τελευταίο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη "ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ αιώνιος καλπασμός", το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.30.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων  με ομιλητές τον Θεόφιλο Αναστασίου, φιλόλογο-συγγραφέα και τον ίδιο το συγγραφέα.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Γιώργος Αλεξανδρής.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54