Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Ευοίωνες οι προοπτικές για την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στα Γιάννενα ύστερα από την ανακοίνωση για λειτουργία Αρχιτεκτονικής Σχολής από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το σωματείο ασημουργών Ιωαννίνων ζητά τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς για να ιδρυθεί σχολή αργυροχοΐας στα Γιάννενα.

Συνεργασία Δήμων Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης στον τομέα του τουρισμού με την υπογραφή συμφώνου σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Ιωαννίνων μεταξύ των δύο δημάρχων Θωμά Μπέγκα, Γιάννη Μπουτάρη.

Κωδικοποιημένες προτάσεις από το τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την αναστύλωση του γεφυριού της Πλάκας.

Πολίτες της Άρτας εμπόδισαν το μεσημέρι της Τετάρτης με πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο της πόλης πλειστηριασμό γεωργικής επιχείρησης.

Την καταβολή των δεδουλευμένων τους ζητούν οι εργαζόμενοι της μεταλλοβιομηχανίας Spider στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων οι οποίοι χτες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Να σταματήσουν οι μετακινήσεις γιατρών από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων ζητά με επιστολή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ).

Σε ειδική εκδήλωση το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τίμησε το Δημήτρη Γλάρο δίνοντας το όνομα του στο αμφιθέατρο του κέντρου «Σταύρος Νιάρχος».

Συνεδρίασε χτες το συντονιστικό της Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα το σχεδιασμό για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Έργα διαχείρισης των αστικών λυμάτων στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου για την προστασία του οικοσυστήματος του Αμβρακικού δρομολογούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου με ένταξη στο ΕΣΠΑ.

 Διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει το νοσοκομείο Χατζηκώστα σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου, σήμερα και αύριο. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού.

Συγκέντρωση τροφίμων ενόψει των γιορτών του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί από την πρόνοια του Δήμου Ηγουμενίτσας το Σάββατο, 4 Απριλίου στην πλατεία δημαρχείου της πόλης.

Εγκαινιάζεται σήμερα το βράδυ στις 8 στον Τεχνοχώρο η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Φρανσέσκο Μορέτι με έργα γλυπτικής, ζωγραφικής και χαρακτικής. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 22 Απριλίου.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02/04/2015 - 11:57