Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας  ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι στις 25 Απριλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ (ελληνική),  πρόκειται να πραγματοποιηθούν B2B επιχειρηματικές συναντήσεις στο γειτονικό Μοναστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2385022466 &  στο 6977977547 τον Προέδρο κ. Σαπαλίδη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΠΑΛΙΔΗ-ΠΕΡΚΑ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, συναντήθηκε με τη νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών συμπατριώτισσα μας κ. Πέρκα όπου της ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα της καθήκοντα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Περιφέρειά μας. Τέλος, δεσμεύτηκαν και οι δυο για καλή και συνεχή συνεργασία προς όφελος του τόπου και των συμπολιτών μας.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης υπέβαλλε στις 9 Απριλίου η Βασιλική Παπαναστασίου. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Φλώρινας στις 14 Απριλίου.

Τη θέση της στο συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος, Ορέστης Βέρτκας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 18/4/15  στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη από τις προγραμματισμένες εθελοντικές δράσεις καθαριότητας ορεινών πεζοπορικών διαδρομών που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (Σ.Ε.Ο.Φ) σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Όμιλο Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ) και με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του λόφου του Αγ. Παντελεήμονα στα μονοπάτια από το ποτάμι μέχρι το Φ.Ο.Ο.Φ. Τόπος συνάντησης: Πλατεία Σχολείων (γέφυρα μετά το 1ο & 2ο Δ.Σ) στις 11:00.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι ορειβάτες καθώς και όλοι οι δημότες και δημότισσες με διάθεση για προσφορά και εθελοντισμό να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια για τον εξωραϊσμό και την ανάδειξη των ορεινών διαδρομών της Φλώρινας.

Η περιοχή αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 28/3 αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο καιρός να βοηθήσει.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η Διεθνής μπιενάλε Ακουαρέλας Castra πρόκρινε τη Μάρα Δημοπούλου προπτυχιακή καλλιτέχνη και την Τζάνη Χριστίνα επί πτυχίο καλλιτέχνη  του ΤΕΕΤ / Σχολή καλών τεχνών Φλώρινας/ ΠΔΜ να συμμετέχουν στην διεθνή μπιενάλε CASTRA 2015 που διεξάγετε στην Σλοβενία. Η διάκριση έγινε ανάμεσα σε 340 καλλιτέχνες που εκπροσωπούσαν 53 χώρες  International biennial watercolor Castra Slobenia. Μια επιτυχία της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας με την συμμετοχή δυο προπτυχιακών νέων καλλιτεχνών από το ΤΕΕΤ.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16/04/2015 - 10:53