Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ρόδου

ΣΤΗ ΚΩ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΡΜΠΌΠΟΥΛΟ

 

"ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

 

Συνεργασία με τη διοίκηση και το προσωπικό της Ασφάλειας Κω είχε χθες κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Γιώργο Τσαρμπόπουλο.

Η δημιουργία στοιχειωδών υποδομών στα σημεία εισόδου, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, και η διαχείριση στη συνέχεια των ανθρώπων σε χώρους που θα δημιουργηθούν γι” αυτόν τον σκοπό, ως η μόνη εφικτή λύση για την Ελλάδα υπό την πίεση των αυξανόμενων εισροών προσφύγων και μεταναστών ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης με τον επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ,σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΑ Ρόδου.

Οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας δεσμεύτηκαν για άσκηση πίεσης στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να στελεχωθεί το τμήμα της Ασφάλειας ώστε να εξυπηρετεί κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος στο νησί ,καθώς και για προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής.

Εκπρόσωποι του γραφείου θα παραμείνουν στο Βόρειο και στο Νότιο συγκ/μα της Δωδεκανήσου βοηθώντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά την άφιξη τους στα νησιά μετανάστες και πρόσφυγες.

Εντωμεταξύ με πλοίο της γραμμής έφθασαν στο Πειραιά 87 πρόσφυγες του ναυαγίου που διασώθηκαν όταν το σκάφος που επέβαιναν προσάραξε την περασμένη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας .



ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΡΟΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας Ρόδου, οι δύο Σύροι που κατηγορούνται ως υπεύθυνοι του ναυαγίου με τους 96 πρόσφυγες στη παραλία ‘’Ζέφυρος’’, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας άνδρας και μια γυναίκα με το 5χρονο παιδί της.

Στην απολογία τους οι δύο Σύροι υποστήριξαν ότι είναι και οι ίδιοι μετανάστες και ότι ο δουλέμπορος που είχε την ευθύνη του σκάφους ήταν ένας Τούρκος ο οποίος εγκατέλειψε το σκάφος λίγο πριν από το ναυάγιο διαφεύγοντας με φουσκωτό σκάφος.

Επίσης κατέθεσαν ότι οι άλλοι μετανάστες θεώρησαν ότι αυτοί είναι οι δουλέμποροι επειδή τους είδαν να βρίσκονται στο πηδάλιο του σκάφους, όπως τους υπέδειξε ο Τούρκος δουλέμπορος, προκειμένου να το οδηγήσουν στη στεριά. Όμως οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν δεδομένου ότι οι μαρτυρίες των διασωθέντων μεταναστών συνέκλιναν στο γεγονός ότι αυτοί οι δύο είχαν από την ώρα που ξεκίνησαν από την πόλη Φετιγιέ της Τουρκίας τον έλεγχο του σκάφους.

’’ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ’’

‘’Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποτελεί μία τελευταία γραμμή άμυνας, προκειμένου να μην εκβιαστούμε στις διαπραγματεύσεις. Αυτή η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, υπερασπίζετε τους πολίτες και τα δικαιώματά τους, δεν καταστρέφει ζωές, δεν δημιουργεί στρατιές ανέργων, δεν οδηγεί τους πολίτες στην αυτοκτονία», τόνισε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός στη συζήτηση του νομοσχέδιου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση Αδικιών»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέκρινε το περιεχόμενο αυτής της ΠΝΠ με αυτές που συνέτασσε η προηγούμενη κυβέρνηση και οι οποίες καταργούσαν ολόκληρους φορείς, υποβάθμιζαν τη ζωή των πολιτών, διέλυαν τις εργασιακές σχέσεις και ούτε καν συζητούνταν σε καμία επιτροπή.
Αναφερόμενος όμως και στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο, ο κ.Σαντορινιός, και προς απάντηση στον εισηγητή της Ν.Δ., κ. Κεδίκογλου, ο οποίος αναρωτιόταν για αρκετή ώρα γιατί πρέπει να μετέχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων στα πειθαρχικά συμβούλια, ο βουλευτής απάντησε ότι αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν να ασκήσουμε την πολιτική και άρα θα πρέπει να έχουνε λόγο και όταν διώκονται.’’ 



ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατά των προβλέψεων της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, για την αναγκαστική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων όλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και λοιπών φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος προς επένδυση.
Η απόφαση ελήφθη ομοφώνα, σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βράδυ της Τετάρτης, στην Ρόδο. Συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης στην συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής από τις Κυκλάδες, Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Λεονταρίτης, Στέλιος Μπρίγγος και Γιάννης Μαργαρίτης.
Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάθε πρόσφορο ένδικο μέσο και να στραφεί κατά των εκτελεστών διοικητικών πράξεων, που θα εκδοθούν κατ’ εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώπιον όλων των αρμοδίων δικαστηρίων.
Η απόφαση θα προωθηθεί στην Οικονομική Επιτροπή, η οποία είναι κατά τον νόμο αρμόδια να καθορίσει την σχετική διαδικασία.



Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ’’ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ’’

‘’Θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα οι φορείς για τη διαχείριση της κατάστασης. Δώσαμε μάχη για να μην αποδίδονται τα προβλήματα του λαού στους μετανάστες. Σε κάποιες χώρες οι κυβερνήσεις τους θέλουν για δουλειά ,προκειμένου να υποτιμήσουν το εργατικό δυναμικό τους.’’ δήλωσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου, σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης

Πρότεινε στη συνέχεια να δημιουργηθούν σύγχρονα κέντρα φιλοξενίας που θα παρέχουν τα απαραίτητα στους ανθρώπους αυτούς ,να χορηγούνται είτε πολιτικό άσυλο, είτε ταξιδιωτικά έγγραφα για να φεύγουν.

’’ Αυτό προϋποθέτει ‘’συμπλήρωσε ‘’απειθαρχία στις διεθνείς συνθήκες που έχουν υπογραφεί.»

Η κ. Παπαρήγα άσκησε παράλληλα κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για άσκηση πολιτικής εντυπώσεων με αφορμή τις ανακοινώσεις για τα εργασιακά
‘’Από το 2012 και μετά εφαρμόσθηκαν χειρότερα μέτρα. Παρά τα όσα λέγονταν η Ευρώπη δεν “φοβήθηκε”. Δεν αλλάζουν τα πράγματα με τις εκλογές. Διαφορετικά θα διεξάγονταν κάθε δέκα χρόνια. Εμείς δεν κάνουμε συγκρίσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Εξετάζουμε τα μέτρα που αφορούν στους εργαζόμενους. Κρίνουμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το πρόγραμμά του. Πιστεύουμε πως η κυβέρνηση καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις για να κάνει εύκολα το μεγάλο συμβιβασμό. Ο κ. Βαρουφακης δήλωσε πως θα επέλθει συμφωνία αλλά θα είμαστε όλοι λίγο απογοητευμένοι. Ο λαός θα είναι απογοητευμένος. Δείτε τι αναστάτωση προκλήθηκε από την υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά. ’’υπογράμμισε η κ. Παπαρήγα.

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Λήγει την Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 245 ατόμων στο Δήμο Ρόδου, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, ως γνωστόν, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού.

«Στόχος της δημοτικής αρχής»σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου

«είναι να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα της καθημερινότητας και τους παιδικούς σταθμούς»

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ- www.oaed.gr .

ΣΤΟ’’ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ’’ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Μ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Το "Σημείο Μηδέν" στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Επικεφαλής της Γ Γ Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος ,κίνηση συμβολική καθώς και ουσιαστική όσον αφορά στη διερεύνηση των προοπτικών συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μέσω της ομογένειας.

Ο κ. Κόκκινος ξεναγήθηκε από τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει την κατασκευή του One World Trade Center και συναντήθηκε  με οικονομικούς παράγοντες και με ομογενείς, που του εξέθεσαν την συλλογιστική του έργου, το οποίο κυρίως  συμβολίζει την σταθερή αντίσταση στην τρομοκρατία και την προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσης, που καταβάλλουν οι ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσουν τις χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις μέσω της ανάπτυξης και της τόνωσης των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ’’ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ’’

Τη στήριξη των ελαιοτριβείων, στις νησιωτικές περιοχές, προκειμένου να ανταποκριθούν στους νέους περιβαλλοντικούς όρους για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων, ζητά ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ , Μάνος Κόνσολας.
Με ερώτηση που κατέθεσε προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής επισημαίνει ότι με βάση το νέο αυστηροποιημένο πλαίσιο περιβαλλοντικών όρων, πολλά ελαιοτριβεία στις νησιωτικές περιοχές ενδέχεται να μην αδειοδοτηθούν, αφού με το υφιστάμενο πλαίσιο τίθενται ανυπέρβλητα εμπόδια στη λειτουργία τους.
Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι η μεταφορά των υγρών αποβλήτων από τα νησιά έχει τεράστιο κόστος για τα ελαιοτριβεία που αποτελούν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και είναι αδύνατον να επωμιστούν αυτό το κόστος.
Παράλληλα προτείνει τη δημιουργία εδαφοδεξαμενών για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων των ελαιοτριβείων ζητώντας να υπάρξει η σχετική τροποποίηση του νόμου, η οποία πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τις εδαφολογικές και γεωγραφικές ιδιαιτερότητες των νησιών.



ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ο Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ

Τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ν. Βούτση για τα προβλήματα που δημιουργεί η έκδοση της ΚΥΑ στη παραχώρηση των παραλιών στους δήμους. ενημέρωσαν χθες στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, Δημήτρης Γάκης και Νεκτάριος Σαντορινιός

Οι Δωδεκανήσιοι βουλευτές, επεσήμαναν στον υπουργό, ότι η απαγόρευση χρήσης τραπεζοκαθισμάτων στις παραθαλάσσιες και παρόχθιες περιοχές από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες περιοχές, θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων.
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έδειξε κατανόηση στο αίτημα των βουλευτών για άρση της απαγόρευσης και δεσμεύθηκε να δώσει λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩ

ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ

Και οι εργαζόμενοι του δήμου Κω συμμετέχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις ,που ανήγγειλε η Κ.Ε.Δ.Ε (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά αποθέματα των Δήμων ,με τρίωρη στάση εργασίας από τις 12μμ μέχρι και το τέλος του ωραρίου, σε συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τις Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τις υπηρεσίες ως ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Στις 11.30 πμ το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

“ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΗΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 1915.”
Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την σφαγή του Αρμενικού Λαού το 1915 ο πρόεδρος του δημοτικού .συμβουλίου Κω Νίκος Μυλωνάς καλεί τους δημότες Αρμενικής καταγωγής σήμερα Παρασκευή, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να προβληθεί ένα δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ με θέμα την «ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 1915».
Θα γίνουν επίσης χαιρετισμοί απ’ όσους το επιθυμούν, με θέμα: “Το δικαίωμα στην μνήμη των αγώνων και θυσιών των λαών για τον σεβασμό των εθνικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων.”

 

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ AEGEAN ODYSSEY ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν το AEGEAN ODYSSEY προσέγγισε πρωινές ώρες στο λιμάνι της Κω

Το πλοίο που έρχεται πρώτη φορά στο νησί, φιλοξενεί γύρω στους 320 επιβάτες από Αμερική, Αγγλία, Ν. Ισλανδία και Αυστραλία. και θα αναχωρήσει το βράδυ.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΒ ΚΩ ΤΗΣ ΚΝΕ ΜΕ ΚΕΘΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 Εκδήλωση με το ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και θέμα την προβολή των θέσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά και των «στεγνών» προγραμμάτων απεξάρτησης πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Απρίλη στο Πολύκεντρο Θαλασσινού, η Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Στόχος να αναπτυχθεί ένας γόνιμος προβληματισμός και συζήτηση, αλλά κυρίως ‘’για να βγει δυναμωμένος ο αγώνας της εργατικής τάξης και των συμμάχων της για ένα μέλλον χωρίς εξαρτήσεις, εξαθλίωση και εκμετάλλευση, για μία κοινωνία που δεν θα βάζει φραγμούς στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και της νεολαίας ’’σημειώνει στη σχετική πρόσκληση η οργάνωση της ΚΝΕ.

ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του μεγάλου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αειφόρο Τουρισμό που διοργανώνουν αρχές Μαΐου στην Κω το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 5 Διεθνείς Οργανισμοί Τουρισμού, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει 10 Υποτροφίες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το Management του Αειφόρου Τουρισμού σε νέους με κάρτα ανεργίας από την Κω.
Με την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα στο Management του Αειφόρου Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, την επίβλεψη του οποίου έχει ο διεθνούς φήμης Καθηγητής στην Αγγλία, Δημήτριος Μπούχαλης μαζί με την Καθηγήτρια Adele Ladkin και τον Καθηγητή Αλέξανδρο Παρασκευά, είναι η ουσιαστική κατάρτιση των συμμετεχόντων πάνω σε τρέχοντα ζητήματα επιχειρήσεων που αφορούν στην διαχείριση των προβλημάτων και την ανάπτυξή τους.
  Κοινωνικά μέσα και Τουριστικό Marketingü
  Βασικές Αρχές Διαχείρισης κινδύνων και κρίσεωνü
  Μελλοντικές προκλήσεις για τον αειφόρο τουρισμόü
  Αειφόρες και υπεύθυνες επιχειρήσειςü
  Έξυπνο τουριστικό μάρκετινγκü
  Μελλοντικές προκλήσεις για τον αειφόρο τουρισμόü

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν  το βιογραφικό τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.



Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54