Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Δείτε το βίντεο από την ένταση που δημιουργήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα .

Πραγματοποιήθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε πετροπόλεμος. Άτομο κρατούσε όπλο και σημάδευε τους διαδηλωτές που περνούσαν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η Αστυνομία συνέλαβε τον συγκεκριμένο άνδρα. Πρόκειται για τον Ιταλό Matteo Simone, συνταξιούχο αξιωματικό του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος κρατείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια. «Έβγαλα το πιστόλι για εκφοβισμό» φέρεται να δηλώνει ο συγκεκριμμένος άνδρας.

 

Στα Χανιά, μετά το τέλος της πορείας της ΑΔΕΔΥ, ομάδα περίπου 200 ατόμων που κρατούσαν ξύλα και πέτρες, επιτέθηκαν στην αστυνομική διμοιρία που φυλούσε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη. 

Στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τη 13.00 ομάδα διαδηλωτών θέλησαν να φθάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντάκη στα Δικαστήρια προκειμένου να διαδηλώσουν για τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα στην Αμφιάλη. Ωστόσο, άνδρες των ΜΑΤ τους έκλεισαν το δρόμο όπου τοποθετήθηκαν κλούβες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18/09/2013 - 16:24

Πολυμέσα