Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

Συλλαλητήριο καταδίκης της Χ.Α. στην Πλατεία Πετρινού


Συλλαλητήριο  για να καταδικαστεί η δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μμ στην Πλ. Πετρινού στην Τρίπολη.
Το συλλαλητήριο οργανώνεται από τη Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ και στηρίζεται από φορείς και ενώσεις  όπως η ΕΛΜΕ  Αρκαδίας.
 
Να μην κλείσει η ΔΡΤ ζητά η ΔΕΠΕ


Την ανάγκη στήριξης και διατήρησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Τρίπολης επισημαίνουν με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σμυρνιώτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Δήμου Τρίπολης.
Το Δ.Σ. της ΔΕΠΕ αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή, ότι το ραδιόφωνο του Δήμου Τρίπολης, δεν  έχει πλεονάζον προσωπικό, δεν έχει κανενός είδους οφειλές προς το Δημόσιο και προς ασφαλιστικούς φορείς, με ετήσιο προϋπολογισμό που δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και, κατά συνέπεια, αποτελεί μία υγιή οικονομικά επιχείρηση.
 
Αύριο ο γύρος της Τρίπολης με ποδήλατα


Με τον ποδηλατικό γύρο της Τρίπολης που θα ξεκινήσει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι από το Δικαστικό Μέγαρο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα στα πλάισια της Ευρωπαικής Ημέρα Χωρίς αυτοκίνητο.
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54